Aangeboden door: Undiemeister.com

Aanrader: heren boxershort

Foto: Pexels

Heerlijk is dat, het geluid van de brievenbus dat je elke ochtend hoort. Dan weet je dat de krant is bezorgd. Fijn hè, om elke ochtend het laatste nieuws uit de regio tot je te nemen en meteen ook het landelijke en internationale nieuws door te nemen. Eerlijk; de meeste mensen lezen de papieren krant of de digitale krant nog voor ze zich aangekleed hebben. Mannen lezen de krant in heel veel gevallen in hun boxershort. Niets mis mee natuurlijk.

Heerlijk; in je boxershort de krant lezen

Als er een activiteit is die vaak in ondergoed uitgevoerd wordt, dan is het wel het lezen van de krant. Zelfs dan kan een niet comfortabele onderbroek behoorlijk vervelend zijn en irriteren. De kwaliteit van het ondergoed voor heren is gelukkig de afgelopen jaren sterk gestegen. Het is al lang niet meer nodig dat een bepaalde stof de huid irriteert. De hedendaagse boxershorts zijn comfortabel en duurzaam. Zelfs het lezen van de krant wordt er prettiger door.

De Nederlandse man geeft de voorkeur aan een model met een wat langere pijp

In ons land is de boxershort de meest gedragen onderbroek door heren. De Nederlandse man heeft een sterke voorkeur voor een uitvoering met een wat langere pijp. In andere landen ligt dat soms heel anders. Zo is bekend dat de Franse man liever een korter model draagt. Deze modellen worden trunks genoemd. Bij het dragen van een heren boxershort met een langere pijp is het erg belangrijk dat de maat goed is en dat er geen ruimte voor de onderbroek is om op te kruipen.

De man besteedt steeds meer aandacht aan de keuze voor ondergoed

Het is een feit dat de man steeds meer aandacht besteedt aan de keuze voor ondergoed en de onderbroek in het bijzonder. Mannen ervaren dat er wel degelijk verschil bestaat in draagcomfort en dat het gebruikte materiaal het verschil kan maken. Mannen weten tegenwoordig dat er boxershorts beschikbaar zijn die vocht- en temperatuur regulerend zijn. De man weet dat de ene onderbroek de ander niet is. Bovendien is de Nederlandse man tegenwoordig bereid om in goed ondergoed te investeren. En dat is een prima ontwikkeling.

De slip heeft de strijd met heren boxershorts verloren

Uiteraard is ook de traditionele slip nog steeds beschikbaar. Ook de kwaliteit van die slip is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Toch heeft de slip het wel verloren van de heren boxershorts. De meeste mannen geven namelijk de voorkeur aan boxershorts en laten de slip links liggen. Een goede boxershort voor heren biedt voldoende bewegingsvrijheid en over het aanbod en de keuze hoef jij je als man al helemaal geen zorgen te maken.

Het draagcomfort van de heren boxershort is de afgelopen jaren sterk verbeterd

De tijd dat de onderbroek voor de man niet zo belangrijk was, is nadrukkelijk geweest. Nadat eerst de vrouw de focus legde op de keuze voor ondergoed, is het nu tijd voor de man. En elke man die bewust kiest voor een bepaalde boxershort die ervaart het verschil. Want het draagcomfort van de heren boxershort is de afgelopen jaren enorm verbeterd. Je hebt de boxershorts tegenwoordig in alle kleuren, met lange en korte pijp, met patronen en motieven. Alles kan wat dat betreft. Belangrijk voor jou is dat een goede onderbroek maakt dat jij je lekkerder voelt. Zelfs het lezen van de krant wordt met de juiste boxershort nog aangenamer.

Nieuws

menu