Aangeboden door: myhairshop.nl

Alles over de haarproducten van Shea Moisture (shampoo)

Foto: pexels

Het verzorgen van je haar kan nog wel eens wat voeten in de aarde hebben. Voor de verschillende haarsoorten zijn ook allemaal verschillenden verzorgingsproducten te vinden. Als je krullend haar hebt kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de Shea Moisture haarverzorgingsproducten. Alles wat je zou moeten weten over deze verzorgingsproducten lees je in deze blog.

Het ontstaan van het merk Shea Moisture

De grondlegging van het merk Shea Moisture gaat helemaal terug naar 1912. In die tijd was er een vrouw, een moeder van vier kinderen die ging pionieren. Op het platteland verkocht ze toen al haar zelfgemaakte haarverzorgingsproducten.

Al haar producten werden gemaakt uit natuurlijke bestanddelen. De Afrikaanse Shea boter die gebruikt wordt zorgt er ook voor dat Afrikaanse vrouwen worden gesteund. De natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt zijn onder andere Jamaicaanse Black Castor olie, deze olie zorgt voor een intensieve voeding en verzorging van je haar. Ook dit is een olie gemaakt van natuurlijke bestanddelen.

Voor welke haarsoorten kan je terecht bij Shea Moisture?

Als je op zoek bent naar goede verzorgingsproducten voor je haar die bijdragen aan een betere en meer langdurige hydratatie kan je hiervoor terecht bij Shea Moisture. Ook je haar golvend of krullend is kan je de juiste verzorgingsproducten vinden. Shea Moisture is een expert in het verzorgen van je krullen.

De producten van Shea Moisture

Alle producten van Shea Moisture zijn gemaakt uit Fairtrade Raw Shea Butter. Deze boter staat al lang bekend om de intensieve hydraterende werking en voeding en versterking voor je haar. Naast deze boter wordt er ook gebruik gemaakt van kokos, Manuka honing, Hibiscus en nog vele andere bestanddelen.

De producten van Shea Moisture zijn nooit op dieren getest, alleen op de familie. Er zijn verschillende lijnen op de markt gebracht. Om er achter te komen welke lijn het beste bij jou en je haar past zal je producten uit moeten proberen.

De Kokos Hibiscus lijn

Deze lijn heeft als basis ingrediënt kokosolie en natuurlijk ook de kenmerkende fair trade shea boter. Deze collectie is het meest geschikt voor dik krullend haar, dat schreeuwt om wat hydratatie en glans. Deze collectie draagt bij aan prachtige, glanzende en veerkrachtige krullen.

De Jamaican Castor Oil

Deze collectie is gemaakt om het haar te voorzien van een diepere verzorging. Het zal zorg dragen voor sterker haar en je zal minder last hebben van gespleten en gebroken haar. Deze collectie is het meest geschikt voor gekleurd of gepermanent haar, maar ook voor haar dat regelmatig stijl gemaakt is, is het een goede keuze.

Raw Shea Butter

Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor mensen met droog, stug en beschadigt haar. Haar dat veel behandeld is met chemische behandelingen kan hier veel baat bij hebben. Deze collectie draagt bij aan een beter een diepe hydratatie van het haar. Het laat je haar glanzen en je krullen zullen beter te beheersen zijn.

Superfruit Complex

Met de Superfruit Complex collectie wordt de elasticiteit van je haar ondersteund. Het voedt en versterkt ook de haarstructuur. Met als gevolg dat je haar er weer levendiger uit gaat zien. Golvend en krullend haar hebben hier heel veel profijt van.

Manuka Honing en Mafura olie

Droog en beschadigt haar hebben veel voordeel van deze collectie. De bestanddelen van deze lijn zorgen er voor dat je haar een intensieve glans en verzorging zal hebben. Dit door de herstellende oliën die in deze collectie zijn verwerkt.

Waar haal ik Shea Moisture producten?

Shea Moisture producten zijn te verkrijgen bij My Hair Shop . De gehele collectie zoals hierboven beschreven kan je er vinden en bestellen.

Nieuws

menu