Aangeboden door: carpworld.com

Alles wat je nodig hebt om te gaan karpervissen

Foto: pixabay

Wie wil gaan karpervissen, kan natuurlijk kijken wat hij of zij nog in huis heeft en viswater opzoeken. Maar je kunt het ook beter aanpakken. Een goede voorbereiding is het halve werk. En ook als je al meer ervaring hebt met karpervissen, zul je het goed aan willen pakken.

Voor karpervissen heb je een aantal dingen nodig. Natuurlijk een hengel, maar ook onthaakmatten bijvoorbeeld. En je kunt ook boilies kopen om meer kans te maken op een goede vangst. Wat je ook zoekt, alles wat je nodig hebt om te gaan karpervissen vind je op Carpworld.com .

Onthaakmatten

Onthaakmatten zijn bedoeld om de karpers zo goed mogelijk te verzorgen. Bij karpervissen is het belangrijk om de karpers goed te blijven verzorgen. Door ze te onthaken op een onthaakmat, draag je daaraan bij. Nadat je je karper hebt onthaakt op de onthaakmat en gefotografeerd als je dat wil, kun je de vis weer terug in het water laten. Onthaakmatten zijn hierbij een extra zorg voor de karpers. Ze zijn er in verschillende maten, dus voor verschillende karper groottes.

Boilies

Boilies kopen is geen vereiste maar kan wel van pas komen. Je kunt allerlei boilies kopen. Boilies worden in de basis gemaakt van meel. Daarna worden kleuren, smaken en andere dingen toegevoegd. Ze zijn bedoeld om karpers aan te trekken. Boilies kun je kopen in verschillende vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld kleine en grote boilies, maar ze zijn er ook in verschillende vormen. Meestal zijn de boilies rond, maar je kunt ook kiezen voor dumbells. Op Carpworld.com vind je in ieder geval een ruim aanbod.

Hengels en meer

Je bent natuurlijk niets verplicht om te kopen voordat je gaat karpervissen. Niet iedereen vind boilies bijvoorbeeld noodzakelijk. Onthaakmatten zijn vooral noodzakelijk voor een stukje zorg voor de dieren. Iets dat voor de meeste karpervissers toch wel belangrijk is. Hoe dan ook kun je niet karpervissen zonder hengel. En die kun je natuurlijk ook vinden bij Carpworld.com. Ook voor de hengels geldt dat er een breed aanbod is en dat je zelf kunt bepalen wat jij fijn vindt of noodzakelijk voor een vishengel.

Nieuws

menu