Auto leasen? Wie vergelijkt krijgt meer voor zijn geld!

Foto: Archief debesteleasedeal.nl

Foto: Archief debesteleasedeal.nl

Wanneer je een auto gaat leasen, dan komt er veel op je af. Offertes opvragen, mailen, bellen, onderhandelen en vooral héél veel voorwaarden lezen. Twee nuchtere ondernemers uit het Noorden nemen deze irritatie weg met het onafhankelijke vergelijkingsplatform debesteleasedeal.nl. Binnen 48 uur de beste deal voor een leaseauto in jouw mailbox!

Vergeet de prijs, kies de beste voorwaarden

Uiteraard is de prijs een belangrijk onderdeel bij de keuze van een nieuwe leaseauto, maar vergeet de voorwaarden niet! Hier wordt vaak weinig aandacht aan besteed of ze worden getekend zonder te lezen. Dat snappen we, omdat voorwaarden vaak onleesbaar zijn. Toch staan hier de afspraken in waar je jaren aan vastzit. Bij debesteleasedeal.nl worden de voorwaarden van leasemaatschappijen uitgebreid gescand. Zo weet je als leaserijder dat je altijd rijdt met de beste prijs én de beste voorwaarden.

debesteleasedeal.nl is er voor zzp’ers en mkb’ers

We zien dat de leasewereld veranderd en dat persoonlijk advies bij de aanschaf van een leaseauto niet meer vanzelfsprekend is. Dat moet en doen wij anders, aldus Floris Mulder en René Meijer de bedenkers en oprichters van debesteleasedeal.nl.

Mulder: „Wij geloven in service. Ons bedrijf heeft mede daardoor een mooie groei doorgemaakt. Juist in tijden van corona en grote veranderingen op het gebied van elektrisch rijden willen leaserijders advies over de mogelijkheden van mobiliteit. Dit kan bij ons telefonisch of persoonlijk bij ons op kantoor. Onze klanten genieten bij ons van het online gemak mét persoonlijk advies over wat nu echt het beste past bij hun autowensen. We leggen in begrijpelijke taal uit wat er in de offertes en voorwaarden staat van de leasemaatschappijen. Zo komen leaserijders achteraf niet voor verrassingen te staan. Onze werkwijze slaat aan en zien we terug in onze klantervaringen .”

Zijn jullie er ook voor private lease?

Ja, ook voor private lease kunnen leaserijders bij debesteleasedeal.nl terecht. Meijer: „Private leaseaanbieders schieten als paddenstoelen uit de grond. Particulieren willen we beschermen tegen aanbieders met onduidelijke voorwaarden. Wij selecteren daarom op basis van strenge criteria ieder jaar de beste private lease aanbieder van Nederland. Zo weet je dat je via ons altijd leaset met het Keurmerk Private Lease en dat de voorwaarden kloppen. Geen addertjes meer dus, dat rijdt wel zo fijn.”

100% onafhankelijk en volledig gratis

Bij debesteleasedeal.nl, gevestigd bij Groningen Airport Eelde, is er een duidelijke missie: de leaserijder volledig ontzorgen en een eind maken aan de zoektocht in het oerwoud van pagina’s tellende voorwaarden, mantelovereenkomsten, opdrachtbevestigingen en onduidelijke aanbiedingen waar je direct ‘ja’ op moet zeggen die sommige leasemaatschappijen hun klanten toesturen.

Mulder: „Het mooiste is: klanten betalen niks voor onze service. We ontvangen een eenmalige vaste vergoeding van de leverende leasemaatschappij. De vergoeding die we krijgen speelt geen rol in de uitkomst van de leasevergelijker. We zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan welke aanbieder dan ook. Het maakt ons dus niet uit voor welke aanbieder wordt gekozen.”

Niet elke leasemaatschappij wordt toegelaten bij debesteleasedeal.nl. Mulder: „We stellen hoge eisen. Wij vinden het belangrijk dat een leasemaatschappij eerlijke en transparante voorwaarden heeft, goed bereikbaar is, snel antwoord geeft op vragen en het liefst ook nog een online portal heeft. Dat werkt wel zo prettig en is in het belang van de leaserijder.”