Aangeboden door: wellnesskliniek.nl

Borstvergroting weer erg populair: zomer in aantocht en budget over?

Foto: pexels.com

Nog steeds veel dames laten graag hun cup vergroten. ‘En met de zomer in aantocht lijkt de interesse in een borstvergroting nog meer toe te nemen’, zo merkte Wellness Kliniek op. De Belgische kliniek verwelkomt jaarlijks heel wat dames uit onder meer België, Nederland en andere delen van Europa. Een borstvergroting is overigens geen lichtvaardige beslissing, dus het is belangrijk om vooraf voldoende informatie in te winnen over de operatie en het herstel. Zo kun je een gedegen keuze maken of het iets voor jou is.

Budget over in verband met COVID-19?

Naarmate de zomer in aantocht is overwegen steeds meer dames om met een pronte boezem het strand op te kunnen. Daarnaast lijkt men ook geen probleem te hebben met de borstvergroting kosten . Zou dat te maken hebben met de coronacrisis, waarin onze uitgaven beperkt bleven? We hadden immers niet de mogelijkheid om veel geld te spenderen aan leuke uitjes en dineren.

Geperfectioneerde techniek voor veilige borstvergroting

Als je interesse hebt in een borstvergroting dan zijn bepaalde horrorverhalen je vast niet ontgaan. Mensen die te kampen hebben met klachten, dit ook vooral met oude implantaten die jaren geleden zijn geplaatst. Ondertussen zijn er op dit gebied gelukkig positieve ontwikkelingen geweest en als je de ingreep bij een veilige kliniek laat doen dan is de kans op complicaties minimaal.

Bij Wellness Kliniek maken ze bijvoorbeeld gebruik van de MIBIS-methode (Minimally Invasive Breast Implant Surgery). Deze geperfectioneerde techniek staat toe om de incisie tussen de 2 a 3 cm te houden en de operatie relatief snel uit te voeren. Dat heeft als voordeel dat je sneller herstelt en zo min mogelijk litteken overhoudt.

Geen lichtvaardige beslissing

Voordat je daadwerkelijk kiest voor een borstvergroting is het natuurlijk wel belangrijk om te beseffen dat er altijd bepaalde complicaties kunnen optreden. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een gevestigde kliniek die gedegen nazorg én transparante informatievoorziening biedt. Klinkt de prijs van de borstvergroting je te mooi in de oren, en word je bij de betreffende kliniek niet goed ingelicht over alles wat er komt kijken bij deze operatie en het herstel? Dan is het zeker belangrijk om je vraagtekens te zetten. Een aanpassing van het lichaam is een keuze die je niet ongedaan kunt maken, dus denk er zeker goed over na alvorens je de knoop doorhakt.

Borstvergroting zonder implantaten

Tegenwoordig stijgt ook de borstvergroting zonder implantaten in populariteit. Hierbij wordt door middel van liposuctie vet uit andere delen van het lichaam gehaald. Dit wordt gezuiverd en ontdaan van bloed. Vervolgens kan dit geïnjecteerd worden in de borsten. Het wordt ook wel liposculptuur, lipofilling, of een borstvergroting met eigen vet genoemd. Ideaal voor iedereen die geen siliconen in het lichaam wenst. De keerzijde: met deze techniek is het mogelijk om de borsten maar met één cupmaat te vergroten. Wil je meer, dan kom je toch echt uit bij siliconen.

Ook andere cosmetische chirurgie populair

Naast borstvergrotingen zien we ook nog veel andere ingrepen hoog op het wensenlijstje staan. Liposcultuur en lipofilling, dat we zojuist al benoemden bij de natuurlijke borstvergroting, kan namelijk ook ingezet worden voor het opvullen van de billen en lijntjes in het gezicht. Vooral die Brazilian Butt Lift is door celebrities als Kim Kardashian onverminderd populair geworden. Ook de ooglidcorrectie en lipinspuiting staan hoog op het lijstje als het aankomt op veel gedane cosmetische ingrepen.

Lekker in je vel

Een sportief lichaam, lopen op hoge hakken, heel wat dames streven ernaar om in te passen in het huidige modebeeld. ‘Wat van belang is, is dat jij je lekker in je vel voelt, of dat nu in een comfy outfit of een strak jurkje is. En of dat nu met of zonder cosmetische ingrepen aan het lichaam is’, aldus de Wellness Kliniek die naast borstvergrotingen ook tal van andere ingrepen uitvoert. ‘Als je kiest voor een ingreep, doe dat dan bij voorkeur voor jezelf en niet voor een ander. En probeer om lekker in je vel te zitten op wat voor manier dan ook!’

Nieuws

menu