De meest populaire kerstpakketten van het moment

shutterstock

Het is alweer bijna tijd om kerstpakketten voor je medewerkers uit te gaan zoeken. Ongeacht wanneer je dit leest: je kunt er maar beter vroeg bij zijn!

Neem daarom nu alvast de tijd om op zoek te gaan naar leuke kerstpakketten . Heb je inspiratie nodig? Die vind je hier.

Over het kerstpakket

Traditioneel gezien werden kerstpakketten cadeau gegeven door boerengezinnen aan mensen uit omliggende dorpen. De traditie van deze pakketten is ontstaan in het begin van de 19e eeuw. Toen was voedsel bewaren in de winter niet zo gemakkelijk. Om te voorkomen dat het verspild werd, gaven boeren het weg aan lokale bevolking en knechten. Die traditie vindt tot vandaag de dag nog plaats.

Tegenwoordig is een kerstpakket vooral een blijk van waardering richting je medewerkers en zakenrelaties. Het bestaat uit een presentje of meerdere presentjes, leuk verpakt en vaak vlak voor kerst ontvangen.

De soorten kerstcadeaus worden steeds origineler, maar ook de traditionele opties zijn nog hartstikke populair. Benieuwd wat jij dit jaar allemaal kunt geven? Op Kerstpakkettenplaza.nl vind je tal van mogelijkheden. Een aantal van de meest populaire vind je hieronder.

Eten en drinken

Saai? Nee, vertrouwd. Het meest geliefde kerstpakket is nog altijd het pakket met eten en drinken. Daarin vind je niet meer brood en rozijnen zoals in de 19e eeuw. Tegenwoordig gaat het vaak om lekkere borrelhapjes, snacks of een mooi flesje drank. Een kerstpakket is van oorsprong een pakket vol voedsel, en dat is het vaak nog steeds.

Er zijn prachtige voedselpakketten met verschillende thema’s te kiezen. Houd er wel rekening mee dat er altijd een paar mensen niets of weinig aan zo’n pakket hebben. Zijn veel van je medewerkers bijvoorbeeld allergisch voor producten? Of werken er veel vegans bij je? Dan is zo’n standaard pakket misschien niet de beste optie.Kies er dan voor om de pakketten zelf samen te stellen. Ook dat kan goed bij Kerstpakkettenplaza.nl .

Rituals

Rituals is een merk dat prachtige producten maakt voor de persoonlijke verzorging. Van shampoo en douchegel tot geurstokjes en kaarsen: Rituals heeft prachtige producten met vooral heel bijzondere geuren. Er zijn producten voor zowel mannen als vrouwen. Je zou er dus voor kunnen kiezen om iedereen zo’n pakket te geven.

Het mooie van zo’n Rituals pakket - of een pakket van een ander merk met wellness producten - is dat het lang te bewaren is. In tegenstelling tot voedsel kun je het maanden in de kast laten staan voor je het gebruikt. Bovendien zit je niet met het probleem van voedselvoorkeuren en allergieën.

De fles wijn

Een klassieker, en niet voor niets: de fles wijn. Weet je het echt even niet meer? Geef dan een mooie fles wijn en zoek een alcoholvrije lekkere wijn uit voor medewerkers die niet drinken. Het leuke? Als iemand de wijn écht niet wil, kunnen ze hem prima cadeau doen aan een ander rondom de feestdagen!

Nieuws

menu