De voordelen van het hangend-toilet

pixabay

Natuurlijk kun je blijven vasthouden aan het vaste toilet. Geen enkel probleem.

Meer en meer mensen kiezen echter voor een hangend-toilet . Aan dit soort toilet kleven zeker ook de nodige voordelen. We bespreken ze hier met je.

Het reservoir is uit het zicht verdwenen

De echte kenners noemen de voordelen van hangende toiletten vooral stilistisch en praktisch van aard. Dat er meer en meer mensen een hangend toilet kiezen, heeft te maken met het feit dat het gaat om een mooi en strak toilet. Het toilet hangt aan de muur, en achter die muur zit het reservoir verborgen. Een hangend toilet geeft een gevoel van luxe. Dit komt vooral omdat er van een stortbak of een waterreservoir geen sprake meer is. Die zijn weggewerkt.

Zo houd je meer ruimte over

Ja, een hangende uitvoering van het toilet werkt ruimtebesparend. Ook is het eenvoudiger om de vloer door te tegelen wanneer er een toilet aan de muur hangt. Je maakt dit toilet ook al gemakkelijker schoon. Je kunt rondom nu overal bij en alles is prima bereikbaar voor de bekende dweil. Je kunt de ruimte zo dus steeds op perfecte wijze schoon en hygiënisch houden.

Meer soorten toiletten als je kiest voor de hangende variant

De hangende wc geeft de ruimte in elk geval altijd een modernere uitstraling. Je ziet alleen nog de bedieningsknoppen en geen reservoir meer en juist dat onderdeel wordt vaak als lelijk beschouwd. Wil je een nog ruimtelijker beeld, dan kun je het toilet aan een tussenmuurtje hangen. Er zijn bovendien verschillende soorten en maten toiletten beschikbaar, ook vormen die je niet kunt gebruiken als je kiest voor een staand toilet. Er zijn dus ook voldoende redenen om ook voor de moderne uitvoering te gaan en te kiezen voor een toilet aan de muur. Al doe je het alleen al vanwege het vergroten van de hygiëne.

Nieuws

menu