Aangeboden door: delfparts.nl

Delfparts blijft groeien: ‘we willen online een gerenommeerde speler worden voor watersporters’

Eigen foto

Als je in het noorden van Nederland op zoek bent naar watersportartikelen, is de kans aanwezig dat je uitkomt bij Delfparts. De onderdelen- en watersportwinkel uit Farmsum heeft al een ruim assortiment watersportartikelen, maar daar lijkt het niet bij te blijven. De toekomstplannen staan namelijk al op papier: ‘We willen voor de hele regio Noord-Nederland een betrouwbaar en bekend adres worden op het gebied van watersport’, aldus Managing Director Jacob van der Kooi.

Delfparts streeft ernaar een watersportwinkel te worden waar iedere sporter vindt wat hij of zij nodig heeft. ‘We hebben al onzettend veel producten.Toch zijn we nog lang niet uitgegroeid. We willen het assortiment voor watersport in de toekomst dan ook nog verder uitbreiden. Naargelang de vraag van klanten zullen we merken wat in ons assortiment mist’, vertelt Van der Kooi. ‘Waar mogelijk gaan wij dit in ons aanbod opnemen, om zo een totaalaanbieder in de regio te worden.’

Snelle uitbreiding van het assortiment

‘Toen we begonnen ontstond de wens om ook de markt van watersport in de regio van onderdelen te voorzien. De vraag - en dus ook het assortiment - groeit sneller dan we hadden verwacht.’ Je kunt nu dus voor bijna al je bootonderdelen bij Delfparts terecht. ‘Daarnaast spelen we constant in op de klantvraag. Zo hebben we sinds kort allerlei populaire funsport producten in ons assortiment; van sup boards tot funtubes.’

Inmiddels bestaat het complete assortiment van Delfparts al uit tienduizenden producten, maar daar zal het als het aan de Groningse onderneming ligt niet bij blijven. ‘Online willen we op termijn doorgroeien naar een miljoen producten.’ Dit zal niet enkel gaan om onderdelen en toebehoren voor watersport. Het bedrijf is namelijk veel meer dan enkel een watersportwinkel.

Meer dan alleen watersport

Eigenaren van Delfparts Jacob en Johannes vormen samen namelijk ook het directieteam van Engine2Repair, Motoren Revisie Eemsdelta en Ship2Supply. Dit betekent dat ze eveneens voor grote industriële machines alsmede enorme scheepsmotoren onderdelen leveren.

‘Delfparts is ontstaan uit de wens om een online verkoopkanaal te realiseren waarmee we alle materialen van onze bv’s onder een vlag online kunnen aanbieden.’ Het ultieme doel? ‘Online een gerenommeerde speler worden in de segmenten watersport, automotive, industrie, landbouw én scheepvaart’, besluit Van der Kooi.

Nieuws

menu