Aangeboden door: flexas.nl

Dit zijn de beste flexwerkplekken in Groningen

Foto: pexels.com

Als ondernemer kun je een eigen kantoor huren in Groningen. In deze ruimte kun je dus vervolgens aan het slag gaan met je bedrijf, al kun je dit natuurlijk ook gewoon vanuit huis doen. Er is nog een optie om het gebied van locaties waar je naartoe kunt gaan om te gaan werken aan je onderneming. Dit zijn flexwerkplekken, waar je in de stad Groningen allerlei voorbeelden van vindt. Hier kun jij als jonge ZZP’er die niet begonnen is met zijn bedrijf dus terecht om aan het werk te gaan. Bovendien kun je bij de onderstaande locaties ook zeker netwerken met andere bedrijfseigenaren.

De Kranepoort

De Kranepoort is een voormalig schoolgebouw waar ondertussen kleine bedrijven en ZZP’ers elke dag aan hun onderneming kunnen bouwen in de klaslokalen. Met name de ondernemers die focussen op het internet vind je hier veel terug. Het is dan ook echt een hotspot geworden voor deze sector. Je moet wel betalen om in De Kranepoort gebruik te maken van een flexwerkplek, dit kost per maand namelijk 59 euro all in. In de Pudding 11 kun je dan dus een werkplek huren, wat 24/7 beschikbaar is voor jou. Dit contract is flexibel en kan bovendien maandelijks opgezegd worden.

HNK

Rondom het sociale hart zijn 40 flexwerkplekken te vinden. Hier zijn alle ondernemers van HNK Groningen welkom. De tafels zullen je een gevoel van openheid geven, terwijl het ook uitnodigt om te gaan netwerken met andere ondernemers. Daarentegen geven de zitjes je juist een beetje meer privacy. Als je alsnog liever in een kantoor werkt dan kun je een zogeheten managed office huren. Dit is al mogelijk vanaf 1 dag of zelfs 1 uur. Het is gelegen op het Zernike Science Park , dus in de buurt van allerlei kennisinstituten. De Rijksuniversiteit Groningen is hier een voorbeeld van.

De Chemie

Ondernemers kunnen daarnaast ook terecht bij De Chemie. Deze broedplaats voor startende ZZP’ers heeft ruime werkplekken die zowel vast als flexibel kunnen zijn. Er is daarnaast ook ruimte voor synergie. De Chemie ligt in het Ebbingekwartier, wat toch wel een unieke locatie is in Groningen. Dit zal dan ook zeker zorgen voor inspiratie. Je zult als ondernemer dus de beschikking hebben over een ruime werkplek, maar ook heb je vrije toegang tot de vergaderruimte. Hier kun je heerlijk brainstormen met je collega’s of andere ondernemers. Ook is er een bij De Chemie een gezamenlijke ruimte waar je kunt overleggen, lunchen en bellen.

Seats2Meet

Seats2Meet heeft onder andere in Groningen een vestiging, wat voortkomt uit een initiatief van een paar zelfstandige professionals uit het noorden van Nederland. Dit wil een centrum te zijn van co-creativiteit. Ook moet het zorgen voor inspiratie voor professionele organisaties en ondernemers uit heel Noord-Nederland. Seats2Meet bied je de mogelijkheid om te werken in een omgeving die je zal uitdagen. Tegelijkertijd kun je hier optimaal netwerken met andere ZZP’ers. De werkplekken betaal je niet met geld. In plaats daarvan betaal je met sociaal kapitaal. In ruil voor het gebruiken van de kantoren moet je namelijk je vaardigheden en kennis inzichtelijk maken en delen met andere gebruikers van Seats2Meet.

Launch Cafe

In het Launch Cafe in Groningen zul je zonder twijfels andere ondernemers tegenkomen. Daarnaast kun je hier ook productief werken aan je bedrijf op een beeldschone locatie in de binnenstad. In het Launch Cafe is eigenlijk aan alles gedacht. Hierdoor kun jij productief en met plezier aan de slag gaan. Je kunt er flexwerken zonder abonnement met behulp van een Flex Dagkaart. Ook kun je een Strippenkaart kopen. De abonnementen van het Launch Cafe kun je daarnaast elke maand opzeggen.

Nieuws

Meest gelezen

menu