Aangeboden door: badgoed.com

Een badjas kopen, wat nog meer voor de badkamer?

Foto: Pixabay

Ben je net verhuisd en is het tijd om nieuwe spullen voor de badkamer te kopen? Of is je badkamer gewoon toe aan iets nieuws? Wat de reden ook is, er zijn tal van spullen te halen om de badkamer fijner en aangenamer te maken. Het is immers een plek waar je lekker tot rust kunt komen na een dag hard werken. En het is ook de ruimte waar je de dag fris begint! Reden genoeg dus om van deze plek een fijne plek te maken. Wij geven een paar tips hoe je dit het beste kunt doen. Met uiteraard weinig middelen! Want niet elke badkamer is even groot (net als je budget misschien…).

Plant in de badkamer

Een leuke manier om meer met je badkamer te doen, is door planten neer te zetten. Het staat een stuk leuker dan alleen die (saaie) tegels! Bovendien kunnen sommige planten heel goed leven in een half tropische omgeving. Want dat is de badkamer vaak wel na een douchebeurt of heet bad. Als je badkamer geen natuurlijk licht heeft, dan kan dit helaas niet. Maar als je wel een raam hebt, kijk dan goed op welke kant deze staat. Niet elke plant kan in de volle zon, net als dat sommige planten juist niet in de schaduw kunnen staan.

Spullen om te ontspannen

Als je echt op zoek bent naar ontspanning in de badkamer, dan is het goed om een aantal spullen in huis te halen. Zo is een scrubhandschoen lekker. En ook kun je lekker bruisballen voor in bad kopen bijvoorbeeld. Om echt in ontspannen sfeer te komen, zet je wat kaarsen neer als je gaat badderen. Een tikkie romantisch waar je ook gewoon in je eentje van moet kunnen genieten!

Lekkere badhanddoeken

Lekkere badhanddoeken zijn van belang als je je lichaam wil verwennen. Er zijn zoveel verschillen te ontdekken in handdoeken! Natuurlijk is het fijn om niet de hoofdprijs te betalen, maar zorg er wel voor dat je net een betere kwaliteit hebt. Je zal zien dat dit echt uitmaakt. Ga bijvoorbeeld voor de zogenaamde hotel kwaliteit. Dit zijn dikkere handdoeken die een stuk langer meegaan, ook als je ze in de droger stopt elke week.

En als je dan eenmaal bent afgedroogd, hoe lekker is het dan om een badjas aan te trekken? Zo’n mega warm en fluffy ding die je het liefst niet meer uit doet? Dit draagt ook bij aan de ontspanning. En lekker is om in de winter een extra dikke aan te schaffen, zodat je het minder snel koud hebt.

Dit waren een aantal tips om met kleine aanpassingen de badkamer tot je eigen oase om te toveren. Een plek waar je echt goed kunt ontspannen. En zoals je leest, het hoeft helemaal niet duur te zijn om dit te bewerkstelligen. Wanneer ga jij je badkamer omtoveren?

Nieuws

menu