Energiekosten besparen? Leg kruipruimte isolatie aan

unsplash.com

Ben je op zoek naar een effectieve manier om energiekosten te besparen?

Kruipruimte isolatie biedt de oplossing. Niet alleen zorgt het voor een vloer met een comfortabele oppervlaktemperatuur, ook behoudt je woning een aangenaam binnenklimaat gedurende lente, zomer, herfst en winter. Met isolatie in de kruipruimte voorkom je dat kostbare warmte in de winter via de bodem de woning verlaat en houd je in de zomer juist de koelte van de bodem vast. Hierdoor heb je minder snel last van een te koud of te warm binnenklimaat. Dit leidt automatisch tot het minder gebruiken van je verwarmings- en koelingsinstallaties wat bespaart in energiekosten. 

Hoe gaat BROA vloerisolaties te werk?

Bij BROA vloerisolaties werken ze uitsluitend met TONZON vloerisolatie om de kruipruimte onder je begane grond vloer te isoleren. De voordelen van TONZON vloerisolatie zijn dat het én warmte vasthoudt én vochtwerend is. Kruipruimtes worden nou eenmaal snel koud en vochtig omdat het dicht bij de bodem ligt, daarom is de vochtwerende vloerisolatie van TONZON ideaal. Een goede isolatie bij BROA bestaat uit 2 delen: een bodemfolie om vocht te weren en isolatie tegen de onderzijde van de vloer om de warmte in de woning te behouden. Bij het tweede deel wordt er gebruikt gemaakt van isolatiekussens.

Zelf kruipruimte isolatie aanleggen of het laten doen?

Het is mogelijk om zelf kruipruimte isolatie aan te leggen. Echter is het aan te raden om een specialist in te schakelen die beschikt over professionele apparatuur en de juiste kennis. Ook voert de specialist vooraf een inspectie uit waarmee ongewenste gevolgen van isolatie in je kruipruimte worden uitgesloten.

Buiten je eigen wooncomfort draagt kruipruimte isolatie ook bij een duurzame wereld. Klaar om afscheid te nemen van hoge energiekosten? Voor meer informatie, antwoord op je vragen en een vrijblijvende offerte bezoek broavloerisolatie.nl.

Nieuws

menu