Goede voornemens ParkCare

Foto: pexels

Foto: pexels

Het nieuwe jaar is begonnen en veel mensen én bedrijven hebben doelstellingen voor het nieuwe jaar. Zo ook het in Groningen opgerichte Parkcare.nl, gevestigd aan de Brugstraat. In 2013 richtte Theo Zijlstra dit bedrijf op, tijdens zijn studie Rechten. Hij vond dat er in Groningen genoeg parkeerplaats was voor fietsen, maar hij miste de parkeergelegenheid voor auto’s. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf en als het aan Zijlstra ligt, zet deze groei door.

Wat zijn jullie doelstellingen?

Wij willen parkeren zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken. We zijn hard op weg om de nummer 1 website voor airport parkeren te worden. Om dit nog beter te kunnen bereiken, willen wij nog meer parkeeraanbieders vinden om mee samen te werken. Niet zo maar aanbieders, maar aanbieders die daadwerkelijk passen bij de wensen en de eisen van ons en onze klanten. De klant staat bij ons altijd op één en daarom willen wij veilige en betrouwbare parkeergelegenheden aanbieden. Zo leest u op onze website in een eenvoudig overzicht welke veiligheidsmaatregelen getroffen worden op de parkeerplaatsen. Vaak zijn de parkeerplekken omheind, is er een slagboom of worden de parkings bewaakt.

Verder zijn we nu actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Op korte termijn zullen wij onze diensten uitbreiden voor de Belgische en Oostenrijkse markt. Op die manier willen we stap bij stap verder groeien naar een grotere dekking.

Wat biedt ParkCare aan?

Simpel gezegd is ParkCare de Booking.com voor parkeerplaatsen. De aangeboden parkeerplaatsen zijn veilig, betrouwbaar en te boeken tegen de laagste prijs. ParkCare biedt zelf niet de parkeerplaatsen aan, maar vergelijkt de parkeerplaatsen voor de klanten op basis van onder andere prijs en locatie. Hierdoor kunnen mensen die ParkCare gebruiken goedkoop en veilig parkeren. Zodoende kunnen zij met een gerust hart op vakantie of shoppen. De recensies die worden geschreven worden altijd door klanten geschreven. Hiermee kunnen zij de kwaliteit van de parkeeraanbieders controleren. De reviews zijn dus eerlijk, betrouwbaar en van echte klanten. Voordat je jouw auto gaat parkeren, kun je een plekje reserveren. Hierdoor weet je zeker dat je de auto daadwerkelijk kwijt kunt. Ook bieden ze bijvoorbeeld Shuttle Parking, Valet Parking en Park & Walk aan.

ParkCare gaat dus verder dan enkel het op een rijtje zetten van verschillende parkeergelegenheden. Bij vele luchthavens in Nederland en daarbuiten kun je parkeren via ParkCare. Voor het noorden is parkeren bij airport Eelde ideaal voor een vakantie naar bijvoorbeeld Spanje. Maar ook in Rotterdam, Maastricht, Charleroi, Bremen, Engeland en Spanje kun je gemakkelijk een parkeerplaats boeken.

Uitgebreid aanbod

Door het uitgebreide aanbod van verschillende parkeermogelijkheden, kan iedereen een optie vinden die bij hem of haar past. Bij Shuttle Parking weet je precies waar de auto is en je kunt de autosleutels veelal houden. Vind je het geen probleem om iemand anders de auto te laten parkeren en wil je direct aanwezig zijn op het vliegveld? Dan is Valet Parking een goede optie. Met de optie Park en Walk loop je naar het vliegveld. Dit is een comfortabele manier van reizen, waarbij je direct bij de auto bent wanneer je terugkomt. Een echte luxe manier is de Park, Sleep & Fly: dit is een comfortabele manier van reizen waarbij je nog eens goed uitgerust aan de reis begint. De medewerkers van het hotel brengen je dan naar het vliegveld, na een heerlijke nacht slapen. Voor eenieder is gebruik van ParkCare een geschikte oplossing.