Aangeboden door: kerstpakkettenkiezer.nl

Leuke manieren om je personeel alsnog iets leuks te geven tijdens de kerst, ondanks de coronamaatregelen

Foto: pixabay

Er zijn volop redenen om dit jaar bij de aankoop van kerstpakketten wat extra uit te pakken. Op de eerste plaats heb je weinig alternatieven voorhanden om je personeel wat leuks te kunnen geven. De bedrijfsborrels en andere gezellige activiteiten staan op losse schroeven door de beperkende maatregelen die de overheid heeft ingesteld. Ten tweede heeft het jaar 2020 bij veel bedrijven heel wat van het personeel gevergd op het gebied van creativiteit, improvisatievermogen en uithoudingsvermogen. Dat is best wat extra’s waard, toch? Daar komt nog eens bij dat het versturen van een kerstpakket een simpele handeling is die volledig coronaproof kan worden uitgevoerd.

Volop keus

De vraag is natuurlijk welk kerstpakket je bestelt. Steeds vaker worden kerstpakketten in leuke thema’s uitgebracht. Een pakketje met wijn of een andere alcoholische drank kennen we natuurlijk allang en ook de pakketten met een kerstbrood en wat zoutjes zijn al jaren bekend. Maar wil je dit jaar nu eens een echt origineel kerstpakket aanschaffen, dan heb je volop keus uit zeer fraaie en zorgvuldig samengestelde pakketten met een inhoud die goed in balans is. Wat dacht je bijvoorbeeld van het kerstpakket met de veelzeggende naam Gezelligheid? Je vindt er niet alleen lekkere hapjes en heerlijke chocolademelk, maar ook een mooi plaid om onder te kruipen tijdens die lange, koude winteravonden. Of geef je liever een functioneel kerstpakket waarmee de ontvanger direct een Roadtrip kan maken? Compleet met isoleerfles en luxe rugzak!

Rituals

Qua samenstelling van de kerstpakketten is er dit jaar misschien wel meer keus dan ooit. Je merkt ook dat steeds meer mensen er bewust mee bezig zijn om er echt iets moois van te maken. Het is allang niet meer een kwestie van lukraak iets kiezen, aan het persoonlijke tintje wordt tegenwoordig veel aandacht besteed. Dat onderstreept ook de succesformule van het merk Rituals. Dit Nederlandse bedrijf levert huidverzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen en heeft inmiddels een grote naam opgebouwd. Met een kerstpakket van Rituals heb je een zeer betaalbaar en geliefd geschenk in handen. De ontvanger kant thuis zijn eigen geluksmomentje creëren en zeg nu zelf; een beetje geluk is toch wat we momenteel goed kunnen gebruiken?

Prijsklasse

Een kerstpakket moet mooi zijn en klasse uitstralen, maar tegelijk ook betaalbaar zijn. De samenstellers van de kerstpakketten zijn daar dit jaar goed in geslaagd.

Nieuws

menu