Aangeboden door: vergelijkdirect.com

Motorverzekering afsluiten? Vergelijkdirect staat voor je klaar!

Foto: unsplash.com

Je hebt de keuze gemaakt om een motor aan te schaffen, misschien heb je net je motorrijbewijs gehaald en ben je vol enthousiasme op zoek naar je nieuwe vervoersmiddel. En als je ‘m eenmaal hebt, kun je niet wachten om de weg op te gaan.

Let wel op: in Nederland is het verplicht om minimaal WA verzekerd te zijn wanneer je met een motor de weg op gaat. Als je dat niet wist, of zelfs al een nieuwe motor opgehaald hebt? Maak je dan geen zorgen. Bij Vergelijkdirect sluit je eenvoudig en snel binnen enkele minuten een motorverzekering af zodat je direct veilig en verzekerd de weg op kan.

Welke verzekering moet ik kiezen?

Bij Vergelijkdirect vind je een ruim aanbod van 9 motorverzekeraars. Verzekeraars als: Klaverblad, ASR, Nationale Nederlanden, Univé, OHRA, Unigarant, HEMA, Avero Achmea en Centraal Beheer. Deze verzekeraars bieden een WA, WA+ of Allrisk dekking. Aan jou de keuze.

WA is de meest prijsvriendelijke optie en dekt de basisongevallen zoals schade aan anderen. Met de WA+ verzekering ben je ook verzekerd voor de meeste schade die wordt veroorzaakt door slechte weersomstandigheden. Wil je ook verzekerd zijn voor schade door ongevallen? Sluit dan een Allrisk verzekering af, hiermee zit je écht goed.

Hoe sluit ik een motorverzekering af bij Vergelijkdirect?

Een motorverzekering afsluiten bij Vergelijkdirect is erg simpel. Ga naar de website, vul het formulier in met o.a. je postcode, kenteken en schadevrije jaren (indien opgebouwd) en vergelijk de verzekeringen die het beste bij jou passen. Heb je je keuze gemaakt? Vul dan je persoonlijke gegevens in en ontvang je polisblad en verzekeringsbewijs direct per mail.

Heb je hulp nodig met je keuze? Vergelijkdirect is via chat, telefoon én mail dagelijks bereikbaar tijdens de ruime openingsuren. Kies jouw motorverzekering op maat bij Vergelijkdirect.com

Nieuws

menu