Aangeboden door: BlueSolid

NextPal: sfeerrijke, stijlvolle en multifunctionele cortenstaal terrashaard

Nextpal multifunctionele terrashaard Foto: ROELOF FERINGA

Een mooie namiddag, buitenhaard aan, biertje en wijntje met vrienden. Wat wil je nog meer? Nou, een pizza bijvoorbeeld. Of een hamburger? De NextPal pellet-terrashaard van BlueSolid® is meer dan een sfeerverhogende warmtebron. Met de handige accessoires tover je de haard zo om tot een buitenkeukentje.

Johan Rispens van BlueSolid staat bekend als expert voor een aangenaam klimaat ín huis. Hij heeft ook voor buiten bijzondere en hoogwaardige producten in het assortiment. De NextPal is de nieuwste aanwinst: een terrashaard die op houtpellets werkt.

Stoken met gerust hart

,,Het grote voordeel van houtpellets is dat het optimaal verbrandt”, vertelt Rispens. ,,Daardoor is er veel minder rook of overlast. Je kunt deze terrashaard dus met een gerust hart aansteken.”

Outdoor cooking

De grote troef van de NextPal? De mogelijkheid om de buitenhaard uit te breiden naar een buitenkeukentje! ,,Outdoor cooking, hoe leuk is dat?”, lacht Rispens. ,,Je hoeft de keuken niet meer in. Je kunt gewoon gezellig op je terras blijven zitten. En ondertussen een pizza of stoofpotje in de oven bereiden. Of een hamburger op de grillplaat bakken.”

Het hele jaar bruikbaar

De stroomloze terrashaard is een blikvanger op het terras. Hij is gemaakt van cortenstaal, wat het hem een stoer, ‘roestig’ uiterlijk geeft. ,,Dat hoort zo”, verklaart de internationale kachelondernemer. ,,Die roest is juist de bescherming van de haard. Zo is hij onderhoudsvrij. De kachel kan het hele jaar buiten blijven staan en gebruikt worden.”

Goedkoop stoken

Het aansteken van de pellethaard is eenvoudig, weet Rispens: ,,Je hebt in no time een gezellige en warme sfeer op je terras. Bovendien zijn pellets heel goedkoop: een avondje stoken met NextPal kost nog geen 2 euro. Daarom zit je er altijd warmpjes bij.”

Houtpellets

Houtpellets zijn kleine stukjes samengeperst hout. Ze worden gemaakt van resthout en zaagsel. BlueSolid koopt de pellets in bij Europese houtzagerijen die het hout oogsten uit (duurzaam) productiebos. Een kilo pellets brandt ongeveer een uur en kost 37 cent.

Meer informatie

De NextPal pellet-terrashaard is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen en is exclusief verkrijgbaar bij BlueSolid. De uitvoering met 1 ruit kost 399 euro, de haard met 3 ruiten 439 euro.

Accessoires: pizzasteen 31 euro, grillplaat 157 euro en de oven 204 euro. Bestellen kan via de webshop van BlueSolid. De NextPal wordt gratis thuisbezorgd. Meer informatie en bestellen: https://www.bluesolid.nl/pellet-bbq.html

Nieuws

Meest gelezen

menu