Aangeboden door: zooadventure.nl

Nooit met natte voeten met schoenen van ZOO Footwear

Foto: pixabay

Nooit meer natte voeten tijdens een winterse buitenwandeling?

Met ZOO Footwear trotseer je iedere regenbui. De schoenen zijn namelijk 100% waterdicht, dus je hoeft niet meer bang te zijn als je in een plas water stapt. En natuurlijk wil het oog ook wat, dus komen deze winterboots ook nog eens in leuke designs en prachtige kleuren. Versla de winterblues met je eigen paar ZOO Footwear laarzen!

Het Acquastop membraan houdt je droog

Wat de dames en heren winterlaarzen van ZOO Footwear waterdicht maakt, is het Acquastop membraan. Dit zorgt ervoor dat water de buitenste laag leer niet binnen kan dringen en je dus probleemloos door de regen kunt wandelen en fietsen. Ook komt er geen water meer de schoenen binnen dankzij de rubberen zool, dus zijn je voeten altijd lekker droog. Bijkomend voordeel van leer is trouwens ook dat het ademende eigenschappen heeft. Zweetvoeten zijn dus voortaan verleden tijd als je voor ZOO Footwear kiest.

Vrolijke laarzen voor grijze dagen

ZOO Footwear heeft winter boots voor dames én heren die er stylish uit willen blijven zien tijdens een buitenwandeling. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen enkellaarzen of laarzen met een lange schacht. Daarnaast zijn de schoenen ook verkrijgbaar in talloze vrolijke kleuren en kun je ze dus matchen met bijvoorbeeld je winterjas. Hoeft het van jou niet zo kleurrijk allemaal, dan heeft ZOO Footwear ook winterboots in zwart of bruin leer. Kortom, voor ieder wat wils!

Zo geniet je het langst van je nieuwe winterboots

ZOO Footwear belooft sowieso droge voeten, maar de buitenkant van de schoenen kun je het beste sprayen met impregneerspray. Dit zorgt ervoor dat het eventuele vocht en vuil makkelijk van de schoen afgeveegd kan worden, zodat het leer er als nieuw uit blijft zien. Insmeren met lederwax of -crème is ook een goed idee om het leer soepel te houden. Als je deze onderhoudstips opvolgt, dan geniet je nog jaren van je mooie ZOO Footwear schoenen!

Nieuws

menu