Ondernemers kloppen steeds minder vaak aan bij de bank

pixabay

Ondernemen is risico nemen. Je ziet kansen in de markt en wilt deze benutten. Vaak is hier een financiering voor nodig. Om je onderneming te financieren was het vroeger gebruikelijk om naar de bank toe te stappen. Hier sloot je bijvoorbeeld een zakelijke lening af en je kon starten met je plannen. Echter kloppen ondernemers steeds minder vaak aan bij een bank.

De wachttijd is lang en de vereisten zijn hoog voor ondernemers. Daarnaast zijn banken vaak een duurdere optie voor de financiering van je plannen. Hierdoor worden alternatieve opties steeds interessanter voor ondernemers.

Kunstmatige intelligentie zorgt voor een snel resultaat

Dankzij de technologische ontwikkelingen ontstaan er enorm veel nieuwe mogelijkheden. Hierdoor worden banken steeds minder interessant. Dankzij de blockchain technologie ontstaan er nieuwe manieren om op een veilige manier transacties te maken. Ook crowdfunding is een steeds populair wordende optie. Daarnaast zijn er ook alternatieve geldverstrekkers die sneller dan een bank een financiering kunnen aanbieden. Deze bedrijven werken met AI, ook wel kunstmatige intelligentie genoemd. Ook deze technologie is zeer innovatief en biedt enorm veel mogelijkheden.

Door het gebruik van AI kunnen alternatieve geldverstrekkers sneller in kaart brengen of een onderneming in aanmerking komt voor een zakelijke lening . Dit gebeurt door een risicoanalyse op basis van AI. Ondernemers vinden dit steeds aantrekkelijker, omdat zij snel willen schakelen binnen het bedrijf. Hierdoor weet je snel waar je aan toe bent. Bij de traditionele banken kan het soms maanden duren voordat er een beslissing is genomen. Om maar niet te spreken over een eventuele afwijzing!

Vernieuwing draagt bij aan verbetering

Ondernemers zijn gericht op de toekomst, waardoor deze alternatieve geldverstrekkers goed passen bij hun visie. Echter is het veranderen van kredietverstrekker ook voor veel ondernemers onwennig. Het is menselijk om verandering niet direct te omarmen. Veel ondernemers komen hun hele leven al bij een traditionele bank voor hun geldzaken. Echter zijn de alternatieve geldverstrekkers zeer veilig om in zee mee te gaan. Naast de snelheid van de financiering, is de financiering vaak ook goedkoper. Deze voordelen maken het voor elke ondernemer zeer aantrekkelijk!

Verschillende alternatieve geldverstrekkers die je razendsnel helpen!

Er zijn veel verschillende alternatieve geldverstrekkers, zoals BridgeFund, New10 en Swishfund. Deze bedrijven kijken naar jouw actuele financiële situatie, in plaats van jaren aan papierwerk. Het aanmelden bij deze bedrijven duurt enkele minuten en vaak binnen een dag weet je al waar je aan toe bent! Binnen enkele dagen heb je het geld op de rekening staan, mogelijk zelfs binnen 24 uur. Deze alternatieve opties zorgen ervoor dat je plannen gefinancierd kunnen worden, terwijl de traditionele opties ondertussen nog niet eens een goedkeuring zouden hebben gegeven.

Nieuws

menu