Aangeboden door: fonteyn.nl

Ook in de winter kun je van je tuin genieten

Eigen foto

Wil jij in de winter ook van je tuin genieten? Dat kan zeker!

Misschien denk je dat je de ligbedden maar beter op kunt bergen, maar dat is zeker niet het geval. Met bijvoorbeeld een veranda en een overkapping kun je alsnog buiten genieten. In dit artikel vertellen we welke producten je zeker moet aanschaffen als je ook in de winter van jouw tuin wilt genieten. Lees snel verder voor meer informatie en ga meteen aan de slag met het winterproof maken van jouw tuin.

Plaats een veranda

Een veranda plaatsen is zeker een goed idee. Zo kun je hier heerlijk onder zitten wanneer het buiten kouder is, met een lekkere warme deken en een goed boek. Een veranda geeft je woning een luxueuze uitstraling en je creëert er automatisch meer leefruimte mee. De grens tussen binnen en buiten zal hierdoor meer gaan vervagen. Er zijn verschillende soorten veranda’s waar je uit kunt kiezen. Bekijk eens de website van Fonteyn voor meer inspiratie.

Koop terrasverwarming

Er is niets fijners dan op je eigen terras zitten met fijne terrasverwarming. Je kunt natuurlijk voor een vuurkorf kiezen, maar bij terrasverwarming ruik je geen rookgeur. Dit is dan ook een stuk aangenamer. Wil je terrasverwarming kopen, dan heb je de keuze uit verschillende soorten terrasverwarming. Denk bijvoorbeeld aan staande heaters of terrasverwarming die je aan het plafond kunt bevestigen. Is het buiten kouder, dan kun je toch lekker warm buiten zitten.

Plaats winterharde planten in de tuin

Wanneer je ook in de winter van groen in je tuin wilt genieten, raden we je aan om winterharde planten in de tuin te plaatsen. Je kunt deze planten vinden in diverse soorten en maten. Ga voor mooie bomen of kies voor winterharde planten of struiken. Wanneer je straks buiten zit, kijk je in elk geval niet tegen een kale tuin aan.

Zorg voor sfeervolle verlichting

Zorg er ook voor dat je sfeervolle verlichting in je tuin plaatst. Denk hierbij aan lampionnen of solar lampjes. Je kunt ook een mooie lichtslinger ophangen. Deze gaat een stuk langer mee. Met sfeervolle verlichting wordt in de winter buiten zitten een stuk aangenamer. Ook heb je meteen mooie verlichting voor tijdens een winterbarbecue.

Wil jij ook genieten van jouw tuin in de winter? Ga dan meteen aan de slag met onze tips.

Nieuws

menu