Aangeboden door: BlueSolid

Pelletkachel terrasverwarmer Qube – Corten Steel productomschrijving

Foto: ROELOF FERINGA Foto: ROELOF FERINGA

De Qube Pelletkachel terrasverwarmer is rookvrij en brandt voordelig op houtpellets. De perfecte toevoeging aan een gezellig avondje in de tuin of op het terras. Dankzij het speciale verbrandingsproces is deze terrasheater op pellets gemakkelijk in gebruik. Een absolute aanrader.

Terrasverwarmer op pellets, ook voor de wintertuin

Ook in de winterperiode biedt de sfeervolle terrasverwarmer op pellets een uitkomst. Je kunt bijvoorbeeld lekker onder de overkapping zitten.

De PelletNext pellethaard kan daaronder als de afstand tot de bovenkant minstens 120 centimeter bedraagt. Vervolgens geniet je van een fantastische wintersfeer.

Zeker bij een besneeuwde tuin met een glaasje en een hapje is het beregezellig . Maar ook in de andere seizoenen doet de pellethaard voor buiten het goed.

Onderhoudsarm, houtrookvrij met een goedkope brandstof

Onze PelletNext Qube Terrasheater op pellets is onderhoudsarm en houtrookvrij. Daarnaast vormen houtpellets een goedkope brandstof , helemaal in vergelijking met het dure gas.

Daardoor is deze Qube – Corten Steel ook uitermate geschikt voor de horeca. Ten eerste als terrasverwarmer, ten tweede als warme sfeerverlichting. Een goedkoop alternatief voor gas.

Eenvoudige werkwijze pelletkachel terrasverwarmer

Er komt geen gas of stroom aan te pas:

  • Je vult de Qube vooraf met houtpellets ( CO2-neutraal geproduceerd ).
     
  • Vervolgens giet je de ecologische aanmaakvloeistof eroverheen en gebruik je de aansteker.

De luxe en stijlvolle tuinkachel brandt geheel autonoom liefst 3,5 uur met heerlijk mooie vlammen. Zowel de aanmaakgel als de aansteker leveren we standaard mee. De PelletNext Qube verwarmt het beste in een windvrije zone.

Luxe en stijlvolle tuinkachel, eenmalige investering

De duurzame terrashaard van BlueSolid is tijdelijk in de aanbieding. Bovendien heb je de eenmalige investering er op termijn uit vergeleken met duurder gasverbruik.

Tot slot bemachtig je hiermee een luxe en stijlvolle tuinkachel, waarmee je de show steelt. Een echte Qube Corten Steel van hoogwaardige kwaliteit voor stijlvol genot!

Nieuws

menu