Productomschrijving Julia Next

Foto: ROELOF FERINGA

Foto: ROELOF FERINGA Foto: ROELOF FERINGA

Julia Next volgt de Julia op als bestverkochte pelletkachel van Nederland. Het betreft een hoogwaardige, robuuste kachel van grote klasse. Dit exemplaar staat bekend als de mooiste, veiligste en stilste pelletkachel. Daarmee is de prijs ook nog eens de scherpste.

Aanbieding pelletkachel Julia Next

De Julia Next is bijzonder voordelig, rekening houdende met de hoge kwaliteit en de terugverdientijd. Een echte aanbieding. Dankzij de gasbesparing (verwarmen zonder gas) loopt het voordeel op. Verwarmen op gas is stukken duurder dan verwarmen op houtpellets. Laat daarom deze niet liggen en haal de bestverkochte pelletkachel in huis.

Continu draaiende pelletmotor

Pelletkachels branden op schone houtkorrels, CO2-neutraal-geproduceerde houtpellets. Die korrels vallen via de vijzel in de branderkamer. Julia Next gebruikt een continu draaiende pelletmotor. Op die manier werkt de kachel een stuk stiller dan een pulserende motor, want er worden minder toeren gemaakt. Voor een stille pelletkachel zit je dus goed met de Julia Next.

Keramisch startelement

Vervuilende houtkachels bezorgen de omgeving rookoverlast. Een moderne, duurzame pelletkachel werkt haast houtrookvrij. In het verleden was er een minimale kans dat de startbougie het zou begeven. Dan kon er in een zeldzaam geval rook in de kamer komen.

Om die reden heeft de Julia Next een keramisch startelement. Dit keramische startelement heeft een bewezen levensduur van 100.000 starts. Vanwege dat aantal kun je jaren veilig vooruit. Bovendien wordt de staat van de startbougie gecontroleerd tijdens het onderhoud.

Julia verus ‘Eco design’ Julia Next pelletkachel

De eerdere Julia had nog geen keramisch startelement. Daarnaast ontbrak de continu draaiende pelletmotor. Ten derde is het display bij de Next-variant ingebouwd in de topplaat. Bij de vorige versie stak het display nog uit. Nu oogt het ontwerp nog sierlijker. De Julia Next is de pelletkachel voor de volgende generatie. Modern, duurzaam en ‘Eco design’-approved.

Duurzaam en gasloos verwarmen, eco-haard

De productie van gas is niet CO2-neutraal. De productie van onze houtpellets daarentegen wél. Ook voldoet Julia Next aan de strengste milieueisen. Wil je een ? Dan is de Julia Next al met al een fantastische pelletkachel.