Aangeboden door: easysit.nl

Relaxfauteuils zijn comfortabel om je krant in te lezen

Eigen foto

Ben jij een trouwe krantenlezer in het Noorden dan is de ideale plek om dat te doen in een sta op stoel op maat. Hoewel het een feit is dat de papieren krantenlezer vaak senior is, hoeft dat nog niet te betekenen dat jonge lezers hun krant ook op een comfortabele manier willen lezen. Er is in deze tijd een enorme selectie aan relaxfauteuils die ook de jongere generatie zal aanspreken. En wat houdt twintigers of dertigers tegen om de krant met hun tablet of iPhone in een comfortabele stoel te lezen.

Ben je een hardwerkende noorderling dan wil je na een drukke dag ook graag relaxen. Daarbij zijn er tal van ontspanningsmomenten denkbaar. Nu bijna alle beperkende maatregelen van tafel zijn kun je weer lekker op pad gaan naar je favoriete theater of restaurant. Of wat te denken van een lekker dagje uit met de kleinkinderen. Nu ook het voorjaar weer voor de deur staat zal dat weer vaker voorkomen. Na een dag actief bezig zijn is het bij thuiskomst heerlijk om nog even in je sta op stoel op maat bij te komen en na te genieten van de onvergetelijke dag.

Sta op Stoel of Relaxfauteuil ?

Ben je van plan om een nieuwe comfortabele stoel te kopen dan kun je tegenwoordig kiezen uit een enorm aanbod van bijvoorbeeld relaxfauteuils . Ben je senior en misschien wat minder goed ter been dan is een sta op stoel op maat echt een uitkomst om je mobiliteit op peil te houden. Heb je moeite om op te staan uit je stoel, dan biedt een sta op stoel van Easysit beslist uitkomst.

Modellen

Bij de huidige generatie comfortabele stoelen kun je tegenwoordig kiezen uit vele modellen, toegepast technieken en kleuren. De tijd dat dit segment stoelen er nogal lomp uit zag met in de weg zittende snoeren, ligt al ver achter ons. De modellen hebben tegenwoordig een modern uiterlijk en zijn voorzien van één of meer motoren. De huidige generatie sta op stoelen zit niet alleen comfortabel maar is tevens voorzien van moderne hulpmiddelen zodat je makkelijker op staat. Door het moderne design is het echt een prachtige eyecatcher in elke stijl huiskamer of die nu klassiek of modern is.

Materialen

Ben je bezig met je inrichting dan wil je dat ramen, deuren en vloeren makkelijk te onderhouden zijn. Op dit ogenblik is de trend waar te nemen van de gietvloer. Het is geen goedkope investering maar wel een zeer duurzame ondergrond die weinig onderhoud behoeft. Je kunt er wel vijftien tot twintig jaar plezier van hebben zonder dat je last van veel slijtage zult hebben. Ook de muren kun je voorzien van betonlook dit wordt gedaan middels de techniek van betonciré. De betonlook is ook de ideale basis voor als je je interieur op een industriële wijze wilt inrichten. Ga je op zoek naar mooie lampen of kasten die een stoere gebruikte uitstraling hebben, ga dan eens niet naar een winkelboulevard maar kijk om je heen in de regionale kringloopwinkel of vintage store in de buurt. Daar kun je nog echte juweeltjes ontdekken.

Nieuws

menu