Sim only, variabel en eenvoudig aan te passen

pixabay

Sim only abonnementen zijn momenteel zeer populair. De moderne mobiele telefoons zijn na de afloop van het tweejarig abonnement nog lang niet versleten en een volledig nieuw toestel kan redelijk duur zijn. In zo’n geval is sim only een uitkomst.

Letterlijk betekent sim only, ‘alleen een simkaart’. Het is dus een telefoon abonnement zonder telefoon. Je krijgt alleen de simkaart toegestuurd per post en kunt die vervolgens zelf in je mobiele telefoon plaatsen. Ook wanneer je een tweedehands mobiele telefoon hebt gekocht of een refurbished phone hebt aangeschaft is sim-only een prima oplossing.  Sim only maandelijks opzegbaar bij Simyo  is wellicht een goede optie voor jou!

Welke provider past bij jou?

Zoals de naam al zegt van het bovengenoemde telefoon abonnement is dit sim only abonnement maandelijks opzegbaar. Ideaal dus om uit te proberen of de provider past bij jouw belgedrag en budget. Naast dat dit soort abonnement maandelijks opzegbaar is kun je het ook maandelijks wijzigen. Meer belminuten nodig of juist minder? Maandelijks kun je zelf eenvoudig en snel je bundel aanpassen zodat je nooit teveel betaald of voor onvoorziene kosten komt te staan.

Maak kennis met eSIM

eSIM wordt de toekomst in de wereld van mobiele telefonie. Al die kleine plastic simkaarten vormen een behoorlijke belasting voor het milieu. Dat willen providers graag gaan veranderen door het aanbieden van  eSIM . In plaats van een kleine plastic simkaart die je handmatig in je telefoon moet doen zit eSIM al standaard ingebouwd in je telefoon. Dit systeem heeft diverse voordelen. Je hoeft nooit meer te prutsen met die kleine simkaartjes en je zult ook nooit meer je simkaart kwijt kunnen raken. Wanneer je verandert van provider hoef je ook niet meer te wachten tot jouw nieuwe simkaart wordt toegestuurd. eSIM is op dit moment nog niet beschikbaar voor alle toestellen maar er wordt hard aan gewerkt om de plastic simkaarten voorgoed vaarwel te zeggen.

Aanbieders van e-SIM

Ook nog niet alle providers bieden op dit moment eSIM aan maar ook dit zal in de toekomst snel veranderen. Wanneer je dan wil switchen van provider kun je dat zelf eenvoudig instellen in je telefoon. Zodra je de inloggegevens hebt ontvangen van de provider kun je die invoeren en daarna direct bellen en internetten. Een ander groot voordeel van eSIM is dat je snel kunt switchen tussen meerdere telefoonnummers op één mobiele telefoon.

Nieuws

menu