Vijf trends voor jouw zomertuin in 2022

-

-

Is jouw tuin al helemaal klaar voor de zomer? Niks is zo fijn om helemaal tot rust te komen in je eigen tuin. Ontspanning creëren kan op verschillende manieren. Om je een stapje in de goede richting te geven staan hieronder vijf tuintrends voor de aankomende zomer.

Lekker afkoelen

Heet, heet, heet! Tijdens de warme zomerdagen is wat afkoeling onmisbaar. Koel daarom lekker af in een opzetzwembad. Ideaal voor de kinderen of voor jou na een lange werkdag. Met een zwembad maak je van jouw tuin een heerlijke ontspan plek. Doordat je een Intex zwembad heel gemakkelijk opbouwt werk je je ook niet zo in het zweet.

Plof lekker neer

Heerlijk met een kop koffie (of iets fris) de benen omhoog gooien? Plof lekker neer in een loungeset en gun jezelf een moment van rust. De tuin wordt steeds meer als verlenging van de woonkamer gezien. Hierdoor ontstaan er verschillende zitplekken in de tuin. Rol dus na het eten vanuit de tuintafel in je trendy loungeset, zo verleng je jouw zomeravonden op een ontspannende manier.

Tip : Verlicht jouw loungeplek met hanglampen. Zo creëer je nog meer sfeer!

Ontspanning in stijl

Heb je een drukke dag gehad en wil je s’avonds echt even tot rust komen? Met een opblaasbare spa duik je in een bad vol ontspanning. Deze opblaasbare spa’s zijn trendy én de ideale upgrade voor jouw tuin of dakterras. Doordat je hem in de winter weer opbergt, hoef je je geen zorgen te maken over de overwintering van deze spa. Ideaal!

Bloeiend de zomer door

Niks is zo mooi als een tuin vol met planten en bloemen. Met planten breng je groen in je tuin, creëer je privacy, trek je meer insecten aan en geef je jouw gezondheid een boost. Door voor zomerplanten te kiezen geniet je maandenlang van bloeiende bloemen. Zo heb je voor een lange tijd een mooie uitstraling.

Zwem in je eigen vijver

Wil je in iets anders plonzen dan in een zwembad of spa? Ga dan voor de zwemvijver! Deze opkomende trend is een alternatief voor de opzet en vaste zwembaden. Je combineert de natuur met het zwemplezier. Van een zwemvijver geniet je het hele jaar door!

Al zin in de lange zomeravonden? Koel lekker af, ontspan en geniet! Dit kan allemaal in eigen tuin.