Aangeboden door: ubari.nl

Waar moet een thuiswerkplek aan voldoen?

Foto: pixabay

Door de corona maatregelen heeft het thuiswerken een enorme sprong gemaakt. Veel mensen zijn intussen niet anders gewend, sommigen zien het kantoor zelfs als een vluchthaven om even aan de sleur te ontsnappen. Toch heeft de thuiswerkplek de toekomst, dat is duidelijk. Hoe richt je die zo goed mogelijk in?

Zorg voor een goed werkende printer

Het is handig om alle bestanden in de cloud tot je beschikking te hebben, maar zo nu en dan gaat er niets boven een printje. Een to do-lijstje met een pen afvinken geeft meer voldoening omdat je werkzaamheden zichtbaarder zijn. En waar in de cloud bestanden nog wel eens ‘zoek’ raken als je even niet oplet, ligt een afgedrukte tekst geduldig in een mapje op je te wachten. Zoals met alle apparaten wil je er niet te veel zorg aan hebben terwijl je hem wel vaak gebruikt, dus investeer in de beste printer voor thuis , die meteen inzetbaar is: aansluiten en afdrukken maar.

Gun jezelf het beste toetsenbord

Dat geldt uiteraard ook voor je muis en toetsenbord. Snelle en soepele randapparatuur verhoogt het werkplezier en wanneer je het beste toetsenbord aanschaft, heb je bovendien minder kans op RSI-klachten. Daarover gesproken, stel niet alleen je toetsenbord maar ook je scherm, bureaustoel en bureau op de aangeraden stand af.

Neutrale achtergrond voor meetings

Onthoud dat een thuiswerkplek de toekomst heeft en dat je er veel tijd zult doorbrengen. Je doet hier eveneens meetings, maar niet iedereen wil aan klanten, collega’s of andere relaties tonen hoe hij woont. Richt de wand achter je daarom neutraal in. Hij hoeft niet leeg te zijn, maar ook weer niet te persoonlijk. Je kunt ook een digitale achtergrond instellen, deze zijn echter niet zo betrouwbaar als een echte.

Comfort en functionaliteit

Het zijn kleine ingrepen om je thuiswerkplek in orde te maken. Even op internet zoeken naar de beste attributen brengt ons al snel bij Ubari , een bedrijf dat gespecialiseerd is in spullen van hoogwaardige kwaliteit voor de ideale thuiswerkplek. Bezoek de website en onthoud: of je nu de zolder toebedeeld krijgt of spaargeld in een verbouwing van het tuinhuisje stopt, comfort en functionaliteit moeten optimaal zijn. Daar mag best in geïnvesteerd worden.

Nieuws

menu