Aangeboden door: dezomerspecialist.nl

Waar moet je op letten bij het kopen van een zwembad?

Foto: unsplash

Een zwembad in de tuin is voor veel mensen een ideaalbeeld. Je kunt er lekker in afkoelen, kinderen kunnen er veel plezier beleven en je kunt lekker rondom het zwembad bbq’en of feestjes geven. Heerlijk dus. Wanneer je een zwembad wil heb je natuurlijk veel verschillende opties. Een van de opties is een Exit zwembad. Zwembaden van Exit zijn voorzien van een duurzaam stalen frame dat voor een stabiele basis moet zorgen. Daarnaast heb je bij dit soort zwembaden ook altijd een filter en een zwembadtrap. Hieronder gaan we eens kijken naar de voordelen van zo’n zwembad, en waar je op moet letten als je er een wil kopen.

Waarom een Exit zwembad?

Een Exit zwembad is ideaal omdat je hierbij geen ingegraven zwembad hebt, maar wel een stevig en kwalitatief goed zwembad. Ze zijn bovendien zeer gemakkelijk op te zetten. Bij zo’n zwembad krijg je automatisch ook een filterpomp, warmtepomp, trap en soms een overkapping. Bij de Zomerspecialist kun je deze accessoires ook combineren. Dit maakt een zwembad van Exit uniek en ideaal. Hieronder hebben we vijf tips op een rijtje gezet die het kopen van een Exit zwembad makkelijker maken.

Een Exit wood zwembad?

Je kunt bij een Exit zwembad kiezen uit verschillende modellen. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende maten en vormen, maar ook verschillende typen. Een Exit wood zwembad is bestaat uit een houtpatroon, waarmee je een luxe en robuuste uitstraling hebt. Als je hiervan houdt, dan is dit de beste optie!

Een Exit stone zwembad?

Een andere optie is een Exit stone zwembad. Deze heeft door het grijze steen patroon een meer stoere uitstraling. Als dit meer bij jou past, dan is een Exit stone variant de betere optie.

Wil je een overkapping?

Je kunt bij een zwembad van Exit ook kiezen voor een overkapping. Je hebt hiervoor zelfs een heuse Exit overkapping beschikbaar. Dit biedt meerdere voordelen. Je bent niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen natuurlijk, waardoor je altijd kan zwemmen. Daarnaast komt er met een overkapping ook nog eens veel minder vuil in je zwembad. Ook wordt de warmte van de zon onder de overkapping vastgehouden, waardoor je makkelijker het water warm kunt maken. De overkappingen van een Exit zwembad zijn transparant en heel makkelijk te openen met gasdrukveren. Dit stelt je dus in staat om in weer en wind te genieten van je zwembad.

Welke accessoires wil je erbij?

In principe komen de meeste accessoires er dus automatisch bij. Toch heb je wel ook zelf nog keuze wat betreft accessoires en hoe je deze combineert. Als je extra wensen hebt is dit vaak ook mogelijk. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden en maak niet te snel een keuze.

Waar kopen?

Een Exit zwembad van De Zomerspecialist is er in verschillende soorten en maten. Hier heb je veel keuze en bovendien uitstekende service. Vergelijk verschillende zwembaden en kies een Exit zwembad die bij jou past!

Nieuws

menu