Aangeboden door: weddingspaces.com

Wat zijn de mooiste trouwlocaties in Groningen?

Foto: pexels

Als je van plan bent om binnenkort te gaan trouwen met je geliefde dan zal er veel op je af komen. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de coronamaatregelen, maar je moet natuurlijk ook een trouwlocatie uitkiezen.

Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor allerlei mooie trouwlocaties in Sneek , maar als inwoner van Groningen hoor je eigenlijk ook in je eigen provincie te trouwen. Gelukkig is dat ook zeker mogelijk! Je vindt namelijk veel prachtige trouwlocaties in Groningen , zoals de voorbeelden die genoemd worden in dit artikel.

Hotel Prinsenhof Groningen

Zo kun je ervoor kiezen om te trouwen in de stad Groningen, waar veel trouwlocaties gevestigd zijn. Een goed voorbeeld hiervan is Hotel Prinsenhof Groningen, wat pal onder de Martinitoren ligt. Alhoewel het dus midden in het centrum van de hoofdstad van de provincie ligt, is het er alsnog lekker rustig. In Hotel Prinsenhof Groningen kun je 70 gasten uitnodigen die hier eigenlijk de hele dag kunnen verblijven. De huwelijksceremonie kan namelijk gehouden worden in het hotel, maar ook het diner en de toost kun je zeker organiseren op het terras bijvoorbeeld. Na het feest kan ook nog eens overnacht worden in één van de prachtige suites.

BuitenSociëteit

In Haren is de BuitenSociëteit gevestigd, wat een officiële trouwlocatie is aan het water. Op deze prachtige plek heb je namelijk een beeldschoon uitzicht over het Paterswoldsemeer. Het is zelfs mogelijk om echt het water op te gaan in de huwelijksbootjes, sloepen of zelfs heuse zeilboten. Daarnaast heeft de BuitenSociëteit ook nog eens een stijlvolle feestzaal. Deze locatie kun je bovendien exclusief afhuren, inclusief een band of DJ om het trouwfeest echt speciaal te maken. Je trouwdag moet een onvergetelijke dag worden, wat zeker gaat lukken als je kiest voor de BuitenSociëteit als je trouwlocatie.

Landgoed Westerlee

Wil je van je trouwerij een groot feest maken met veel gasten? Landgoed Westerlee is dan zeker een aanrader, waar je maar liefst 250 gasten kunt ontvangen. Hierdoor biedt deze trouwlocatie dan ook volop gelegenheid om de ceremonie, receptie, diner en het feest echt geweldig te maken, waardoor jij je trouwdag nooit meer zult vergeten. Landgoed Westerlee is overigens gevestigd in een voormalige Heerenboerderij, wat er prachtig uitziet. Daarnaast staat het voormalig koetshuis hier ook nog eens achter. In het landgoed vind je dan ook meerdere zalen, terwijl het ook nog eens een mooi terras biedt waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten.

Boerderij De Diek’n

Als je op zoek bent naar een officiële trouwlocatie op het Groningse platteland dan hoef je niet verder te zoeken dan Boerderij De Diek’n. Dit ligt in Zeerijp, een plekje waar niet eens 500 mensen wonen. Het is dan ook mogelijk om in alle rust en stilte te trouwen op deze locatie. Boerderij De Diek’n heeft onder meer een grote feestruimte inclusief podium en dansvloer, dus er is veel ruimte om echt goed los te gaan tijdens je trouwdag. Daarnaast kun je de sfeer hier ook lekker gemoedelijk maken, het hangt er maar net van af wat je zelf wilt.

Nieuws

menu