Winterwandeling maken? Deze schoenen zijn de beste keuze!

Foto: pixabay

Foto: pixabay

Een winterwandeling maken en een frisse neus halen is heerlijk op zijn tijd, maar dan moet je natuurlijk wel de juiste schoenen hebben.

Koop je winterlaarzen bij ZOO Footwear , dan zit je er deze winter sowieso warmpjes bij!

Waarom ZOO Footwear de beste keuze is

Er zijn verschillende redenen waarom ZOO Footwear de juiste keuze is als je warme en droge voeten tijdens een winterwandeling wilt. Ten eerste zijn de wandelschoenen en winterboots namelijk helemaal waterdicht dankzij de rubberen zool. Trap je dus per ongeluk in een plas water, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je de rest van je wandeling met natte en koude voeten zit. Daarnaast is het leer voorzien van het gepatenteerde Acquastop membraan, welke ervoor zorgt dat vocht niet in de schoen terecht kan komen. Het enige wat je af en toe moet doen, is de schoenen impregneren met een speciale spray. Dit zorgt ervoor dat vocht en vuil zo van het leer afglijdt en niet in het materiaal trekt. Stap je tijdens de winterwandeling dus toch in de modder, dan hoef je je schoenen alleen maar af te doen met een vochtig doekje en ze zijn weer zo goed als nieuw!

Kies de juiste winterschoenen bij jouw stijl

Uiteraard willen we er ook nog een beetje fashionable uitzien tijdens onze winterwandeling. Gelukkig heeft ZOO Footwear ook daar goed over nagedacht, want de dames snowboots bij ZOO Footwear zien er ook nog eens superleuk uit. Je hebt de keuze uit verschillende designs en kleuren. Dames die graag veel kleur in hun outfits dragen, kiezen bijvoorbeeld voor de prachtige kobaltblauwe of fuchsia winterboots. Houd je het liever rustig? Ga dan voor chique zwart of bruin. En wil je liever laarzen met lange of korte schacht en misschien een riempje, gesp of veters aan de zijkant? Wat jouw persoonlijke smaak ook is, bij ZOO Footwear kun je dus altijd slagen als je naar mooie laarzen zoekt om warm te blijven tijdens je winterwandeling!