DvhN-fotograaf eerste in Zilveren Camera-categorie Kunst en Culltuur

Zondag was de uitreiking van de zilveren camera 2009. Een van de genomineerden in de categorie kunst, cultuur en entertainment was persfotograaf van Dagblad van het Noorden, Kees van de Veen. Hij werd eerste in zijn categorie. Het gaat om een impressie van kunstmanifestatie Kunstspoor in Stedum. Vorig jaar won hij ook al de Canonprijs een aanmoedigingsprijs voor jonge fotografen onder de dertig jaar. Voor Kees is dé foto vooral een zoektocht naar waar alles samenkomt. Wij volgden hem op zijn zoektocht.

Zondag was de uitreiking van de zilveren camera 2009. Een van de genomineerden in de categorie kunst, cultuur en entertainment was persfotograaf van Dagblad van het Noorden, Kees van de Veen. Hij werd eerste in zijn categorie, maar de Zilveren Camera won hij niet.

Dat maakt zijn genomineerde foto er niet minder mooi op. Het gaat om een impressie van kunstmanifestatie Kunstspoor in Stedum . Vorig jaar won hij ook al de Canonprijs een aanmoedigingsprijs voor jonge fotografen onder de dertig jaar. Voor Kees is dé foto vooral een zoektocht naar waar alles samenkomt. Wij volgden hem op zijn zoektocht.

Nieuws

Meest gelezen

menu