All You Need Is Love opnieuw langer door

All You Need Is Love opnieuw langer door ANP

RTL 4 gaat nog langer door met All You Need Is Love. Op 9 mei volgt nog een extra moederdaguitzending. Daarmee komt het totaal aantal extra afleveringen op vijf. Oorspronkelijk zou het huidige seizoen van All You Need Is Love al op 4 april eindigen. Vanwege de coronacrisis besloot RTL de reeks te verlengen.

"Met de uitzending van volgende week erbij hebben we er twaalf gemaakt in plaats van zeven. Daarna is het even mooi geweest", zegt presentator Robert ten Brink tegen BuzzE.

De moederdaguitzending moet iets minder zwaar worden en staat, zoals de naam al zegt, in het teken van moeders. Maar hoe de special er precies uit gaat zien, weet ook Robert nog niet. "We zitten nu nog vol in de uitzending voor aankomende zaterdag. Daarna komt pas de special."

Voor Robert breekt daarna een relatief rustige periode aan. "De opnames van Love Is In The Air gaan niet door omdat alle reizen zijn gecanceld. Wel komt er waarschijnlijk een nieuw seizoen van BankGiro Miljonairs, maar in welke vorm weet ik nog niet."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Binnenland
menu