Cynisch dat er geen geld is voor knelpunt Meppel | DVHN commentaar

Bij de plannen voor nieuwe fietspaden, wegen en het openbaar vervoer in Nederland, heeft het kabinet het Noorden karig bedeeld. Van de 7,5 miljard euro die het daarvoor heeft uitgetrokken, komt nog geen kwart miljard euro naar de provincies Groningen en Drenthe.

Meppel – Door een verstoring van het trein verkeer op het traject Zwolle – Meppel is er chaos ontstaan op het station in Meppel. Honderden passagiers kwamen ter gelijke tijd op het kleine station aan en konden niet verder reizen. Hoewel de NS bussen inzette duurde het nog lang voordat iedereen met de bus verder vervoerd kon worden.
 
Foto: Persbureau Meter

Meppel – Door een verstoring van het trein verkeer op het traject Zwolle – Meppel is er chaos ontstaan op het station in Meppel. Honderden passagiers kwamen ter gelijke tijd op het kleine station aan en konden niet verder reizen. Hoewel de NS bussen inzette duurde het nog lang voordat iedereen met de bus verder vervoerd kon worden. Foto: Persbureau Meter

Met bijna 120 miljoen euro voor onder meer een nieuw bus- en treinstation bij het Suikerunie-terrein is de stad Groningen in het Noorden spekkoper.