Gevonden lichaam is van Andy de Heus

Gevonden lichaam is van Andy de Heus ANP

Het stoffelijk overschot dat donderdag is gevonden in een visvijver in het Limburgse Stevensweert is van Andy de Heus uit Echt. Dat heeft identificatie vrijdag uitgewezen. Nader onderzoek moet uitwijzen hoe De Heus aan zijn einde is gekomen.

De dertigjarige marktkoopman De Heus werd sinds 18 december 2012 vermist. De grijze Volkswagen Caddy waarmee hij van huis in Echt (Limburg) was vertrokken werd later uitgebrand teruggevonden in België.

Nadat er nieuwe aanwijzingen waren binnengekomen, was de politie woensdag begonnen met een zoekactie in Stevensweert. Donderdag vonden forensisch experts een lichaam. Al eerder was er onderzoek gedaan in Stevensweert. In december zochten rechercheurs naar aanwijzingen op een vakantiepark in die plaats.

In januari hield de politie twee vrouwen aan in verband met de verdwijning van de De Heus, vader van twee kinderen. Het ging om een 55-jarige vrouw uit Sittard en een 52-jarige vrouw uit Kinrooi (Belgisch-Limburg). Die laatste is weer op vrije voeten, maar blijft wel verdachte in deze zaak.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Binnenland
menu