Half miljoen kijkers voor hervatting Champions League met Derksen

Half miljoen kijkers voor hervatting Champions League met Derksen ANP

Ruim 552.000 kijkers hebben vrijdagavond gekeken naar de hervatting van de Champions League op SBS6, waarin Manchester City het opnam tegen Real Madrid. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. In de uitzending schoof ook Johan Derksen weer aan als analist. Wilfred Genee en René van der Gijp waren er nog niet bij.

In de hervatting van de achtste finales van de Champions League was Manchester City met 2-1 te sterk voor Real Madrid. In de andere wedstrijd die vrijdagavond werd gespeeld, bereikte Olympique Lyonnais dankzij een doelpunt van Memphis Depay de kwartfinale ten koste van Juventus.

Met de voetbalwedstrijd behaalde SBS6 wel een mindere score dan in de voorgaande weken. De afgelopen weken scoorde SBS6 met talentenjacht We Want More, die vanwege het voetbal is verhuisd naar de zondagavond. Gemiddeld kon de zangwedstrijd 835.000 kijkers boeien, en zelfs de minst bekeken aflevering van de zangwedstrijd werd met 623.000 kijkers beter bekeken.

Het NOS Journaal van 20.00 uur was met 1,2 miljoen het best bekeken programma van de vrijdag. Ook De slimste mens kon weer rekenen op meer dan een miljoen kijkers en bezet daarmee de tweede plek op de kijkcijferlijst.

Nieuws

Meest gelezen

menu