Johan Cruijff ArenA op 1 juni weer open voor rondleidingen

Johan Cruijff ArenA op 1 juni weer open voor rondleidingen ANP

Fans die de Johan Cruijff ArenA, het huis van Ajax, de laatste maanden hebben moeten missen, kunnen binnenkort hun kans grijpen om alle hoogtepunten van het stadion, inclusief de kleedkamers, de spelerstunnel en de dug-outs, te ervaren. Vanaf 1 juni gaat de ArenA namelijk weer open voor rondleidingen.

De ArenA-tour voldoet aan alle gestelde coronamaatregelen en de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers staan voorop, aldus het stadion. Zo moet iedereen 1,5 meter afstand houden en worden diverse hygiënemaatregelen genomen. Ook moeten bezoekers een dag van te voren een ticket bestellen en de gehele route van de tour is éénrichtingsverkeer.

Ajax-middenvelder Donny van de Beek bracht vanwege de aanstaande heropening een bezoekje aan het stadion. "Ik heb altijd een magisch gevoel als ik hier het veld oploop. Fantastische sfeer, de fans die je luid hoort. Die energie voel je weer terug als de wedstrijd begint. Het scoren, het juichen met je teamgenoten, het juichen met de fans, dat went nooit", aldus Donny in het lege stadion.

Nieuws

Meest gelezen

menu