Martin Garrix treedt op vanaf zijn jacht tijdens Bevrijdingsdag

Martin Garrix treedt op vanaf zijn jacht tijdens Bevrijdingsdag ANP

Martin Garrix treedt op 5 mei vanaf zijn jacht op met een speciale live-set. Dat maakte de dj/producer donderdag bekend via zijn pr-bureau The Media Nanny. Garrix vaart in een één uur durende show over de Hollandse wateren om alsnog een beetje Bevrijdingsdag te vieren.

"Ik wilde al heel lang zoiets doen. Vooral nu ik niet kan reizen voor shows, leek het de perfecte gelegenheid om het eindelijk te doen", laat Garrix weten. "Ik hoop dat mensen hierdoor toch even kunnen genieten en er thuis een feestje van kunnen maken op 5 mei, aangezien we het dit jaar niet samen kunnen vieren."

In de special komen naast de grootste hits van de dj ook een aantal exclusieve tracks voorbij. Garrix werkte hiervoor samen met Insight TV, een zender die de show op Bevrijdingsdag over de hele wereld uitzendt. De show is dinsdag vanaf 19.00 uur ook via het YouTube-kanaal van Martin Garrix te bekijken.

Op 5 mei is het niet alleen in Nederland feest, ook in het buitenland worden diverse feestdagen gevierd. Zo is het dinsdag Cinco de Mayo in de VS en Mexico, viert Zuid-Korea Kinderdag en worden in de VS leraren in het zonnetje gezet tijdens Nationale Lerarendag.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Binnenland
menu