Verdachte man gewond na sprong van brug A12

Verdachte man gewond na sprong van brug A12 ANP

Een man die vermoedelijk twee mensen heeft neergestoken, is in de nacht van zaterdag op zondag van een fietsbrug over de A12 bij Utrecht gesprongen. De hulpdiensten waren op dat moment al ter plekke. De man stak zichzelf neer en sprong, waarna hij belandde op een kussen dat door de brandweer was neergelegd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis, liet een woordvoerder van de politie weten.

De A12 bij Utrecht tussen knooppunt Oudenrijn en knooppunt Lunetten is in beide richtingen afgesloten vanwege het incident. Aanvankelijk hield de politie rekening met een poging tot zelfdoding en sloot daarom de snelweg af, maar het verhaal blijkt ingewikkelder. De man zou, nadat hij de twee mensen had neergestoken, met de auto naar de fietsbrug zijn gereden om daar de hand aan zichzelf te slaan.

De VerkeersInformatieDienst (VID) houdt er rekening mee dat delen van de weg nog uren afgesloten kunnen zijn vanwege politieonderzoek. Verkeer dat op weg is naar Den Haag of Arnhem, wordt geadviseerd om te rijden via de noordelijke ring van Utrecht.

Nieuws

Meest gelezen

menu