Meer details bekend over tienermoord Duitsland: '12-jarige Luise werd 32 keer gestoken door beste vriendin'

Werd Luise, het 12-jarige Duitse meisje dat afgelopen weekend door meisjes van 12 en 13 jaar gedood werd, al wekenlang gepest door de twee? En stak het tweetal Luise 32 keer omdat ze dat aan volwassenen verteld had? Volgens de Duitse krant Bild moet het motief voor de gruweldaad daar gezocht worden.

Het blijft dé vraag die nog onbeantwoord is: waarom hebben twee meisjes (12 en 13 jaar oud), Luise, een meisje van ook amper 12 jaar, zaterdag op brute wijze om het leven gebracht in het Duitse Freudenberg? De twee – van wie één de beste vriendin van Luise was – hebben de moord bekend. Maar waarom ze hun vriendin doodden, is nog niet bekendgemaakt – volgens de politie en het parket om de betrokkenen te beschermen.

Wraak

In Duitse media doken de voorbije dagen wel al meerdere theorieën op. Het heeft er alle schijn van dat Luise gepest en uitgelachen werd door de twee andere meisjes. En, zo staat donderdag te lezen in Bild , dat heeft geleid tot het drama. Luise zou aan volwassenen verteld hebben dat ze gepest werd door de twee, en had zaterdag in het bos afgesproken met haar 13-jarige voormalige beste vriendin. Die had het andere meisje meegebracht. Ze wilden wraak nemen op haar, zo vernam Bild , en dus staken ze haar 32 keer. Pas een dag later werd haar lichaam gevonden.