5x de leukste kerstpakketten voor werknemers

Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

De kerstvakantie nadert snel. Dit is het ideale moment om je werknemers te laten zien hoeveel je hun bijdragen waardeert door ze een kerstpakket te geven als blijk van dankbaarheid.

Maar omdat er zo’n grote variëteit aan kerstpakketten op de markt is, kan het kiezen van het beste pakket ieder jaar weer een flinke uitdaging zijn. Daarom helpen wij je met deze lijst van de vijf meest beste kerstpakketten die je aan je personeelsleden kunt geven.

Bekijk onze suggesties als je een methode wilt vinden om je dankbaarheid aan je personeelsleden uit te drukken tijdens deze feestdagen.

Het luxe kerstpakket

Waarom koop je geen mand vol luxe lekkernijen voor de personeelsleden die dit jaar hard gewerkt hebben en een beloning verdienen? De feestdagen zijn de ideale tijd om te genieten van de inhoud van deze mand, die verrukkelijke artikelen bevat zoals wijn, chocolade, kaas, en meer.

Het Bierpakket

Deze geschenkmand in de vorm van een bierpakket wordt idealiter geleverd met flesopeners, een sixpack bier en een handgeschreven kaart. Een werknemer die graag tot rust komt met een verfrissend drankje aan het eind van een zware dag zou blij zijn met dit gebaar van waardering van zijn of haar werkgever.

Het gourmet kerstpakket

Dit gourmetpakket is gegarandeerd een hit onder de gastronomen die deel uitmaken van je bedrijf. Het is ideaal om een overheerlijk feestpakket te geven aan je werknemers die van lekker eten houden, vaak bevat het verrukkelijk ambachtelijk voedsel van buitenlandse bronnen zoals olijfolie, balsamicoazijn en gourmet crackers.

Of kies je voor een verwenmand?

Deze cadeaumand is perfect voor collega’s die een beetje extra quality time verdienen tijdens de feestdagen. Na een hectische vakantie is dit de ideale methode om tot rust te komen, een verwenmand is over het algemeen gevuld met luxe badproducten, geurkaarsen, en andere dergelijke artikelen.

De liefdadigheidsmand

Voor de werknemers die deze Kerst iets terug willen doen; waarom geef je ze niet een mand vol lekkers om aan het door hen gekozen goede doel te schenken? Deze mand bevat artikelen als niet bederfelijke levensmiddelen, toiletartikelen en meer. Perfect om de feestdagen van iemand anders een beetje op te vrolijken.

De kerstmand is een oud gebruik in Nederland

De kerstmand is een traditioneel onderdeel van de feestdagen. Een Kerstpakket is vaak een rieten mand, meestal gevuld met eten en drinken, en is het ideale geschenk voor goede vrienden, familieleden of collega’s. Zelfs vandaag de dag wordt verwacht dat je je personeel, klanten of klanten een geschenk geeft als teken van dankbaarheid.

Hoe kies je de leukste kerstpakketten voor werknemers?

  1. Denk na over wat ze lekker vinden: Wat zijn hun favoriete etenswaren? Hebben ze dieetbeperkingen? Deze dingen zullen je helpen je zoektocht te verfijnen en een pakket te vinden waar ze dol op zullen zijn.
  2. Overweeg hun levensstijl: zijn jouw medewerkers altijd onderweg, of ontspannen ze zich liever thuis? Een mand met gemaksvoedsel zoals snacks en drankjes kan een goede optie zijn als ze altijd onderweg zijn. Als ze liever thuis ontspannen, is iets met gourmetten en luxe artikelen misschien meer iets voor hen. Vraag het ze gerust!
  3. Houd je aan een budget: iedereen weet dat Kerstpakketten kunnen variëren in prijs, van zeer betaalbaar tot vrij duur, dus het is essentieel om een budget vast te stellen voordat je gaat winkelen. Dit zal je helpen je opties te beperken en iets te vinden binnen je prijsklasse. Het is niet ideaal om een té duur kerstpakket te kopen voor 100+ medewerkers!
  4. Winkel rond en neem de tijd: als je eenmaal weet wat je zoekt, is het tijd om rond te gaan shoppen. Veel verschillende websites verkopen kerstpakketten. Ook kun je zelf kerstpakketten samenstellen. Neem de tijd en vergelijk prijzen en producten voordat je een beslissing neemt.
  5. Ga creatief te werk: als je indruk wilt maken, denk dan out of the box voor een creatief kerstpakket. Vul het met unieke artikelen waarvan je weet dat ze er dol op zullen zijn, of voeg een persoonlijk tintje toe met een handgeschreven briefje of een foto van jullie twee.

Waarom zijn cadeaupakketten zo’n uitstekende optie om personeel te erkennen?

Omdat ze attent en persoonlijk zijn, en essentiële artikelen bevatten, zijn pakketten uitstekende geschenken voor werknemers. Tijdens de hectische feestdagen is het ontvangen van een Kerstpakket met seizoensgebonden eten en drinken een zeer gewaardeerd gebaar.

Het laat zien dat je de tijd hebt genomen om na te denken over wat je werknemer zou waarderen, en het is een geschenk dat zowel nuttig is als iets waar ze met hun vrienden en familie van kunnen genieten!