Aangeboden door: DEGIRO

Aandelen beleggen biedt rendement

-

De huidige economische toestand van de wereld waaronder in Drenthe is bezaaid met onzekerheid en verwarring. Er zijn tal van dingen om je zorgen over te maken, zoals de overweldigende belastingtarieven en inflatie welke ons langzamerhand gaan overnemen. Daarom is het nodig om je waardeverlies van je geld te beschermen en ervoor te zorgen dat het onfeilbaar is tegen factoren die je geld zouden kunnen devalueren. Daarom is het zaak om je geld in aandelen te beleggen. Hiermee verklein je de kans dat je geld minder waard wordt zoals dat hedendaags bij de bank het geval is en het biedt een aanzienlijke kans om je vermogen te laten groeien.

Aandelen kansen voor beleggers

Er zijn momenteel talloze bedrijven die rijp zijn voor investeringen. Veel bedrijven zijn op zoek naar aandeleninvesteringen om hun merken verder te laten groeien en te koesteren, terwijl ze de winst delen met degenen die de aandelen kopen. Een van de grootste in Nederland is het Nederlandse bedrijf Philips. Dit multinationale conglomeraat heeft zijn wortels in Amsterdam en is toonaangevend in innovatie als het gaat om medische velden, verlichting en verschillende hightech producten. Het wordt vooral gezien als een lokale en wereldwijde pionier als het gaat om elektronica en algemene lifestyle-producten.

Het heeft door de jaren heen buitengewoon succes en groei gekend. Het bedrijf is gespecialiseerd in beeldgeleide therapie, diagnostische beeldvorming, patiëntbewaking en gezondheid informatica. Verdiep je eens in een dergelijke onderneming en ga een Philips aandeel kopen met als doel rendement te behalen dankzij het voortdurende succes van een dergelijke onderneming. Er zijn ook andere zakelijke kansen op de markt. Andere Nederlandse bedrijven zoals Adyen, Aegon en anderen zoeken ook naar investeerders.

Waarom beleggen?

Inflatie

Het is geen geheim dat geld in contanten zeer kwetsbaar is om zijn waarde te verliezen. Dit creëert een paniek waarin mensen zich haasten om hun geld in iets van rendabele waarde te steken. Iets wat een aangeboren waarde heeft ongeacht de economie is activa, diensten en bedrijfswaarden, welke historisch gestegen. De gemiddelde inflatie ligt meestal rond de 4%. Dit betekent dat je elk jaar ongeveer 4% van jouw geld op de bank verliest en dit terwijl de prijs voor alle diensten en producten omhoog gaan. Via een beleggingsplatform kom je oog in oog met kansen waar rendement te behalen valt waarbij jij zelf het stuur in handen hebt.

Slimme investeringen

Het zou een dwaze boodschap zijn om al je geld in één bedrijf te gooien en er het beste van te hopen. Op die manier zou je afstevenen op mislukking. Een slimme belegging weet zijn financiën te diversifiëren en in te spelen op markttrends die waarschijnlijk zullen slagen. Het is belangrijk om te weten dat je misschien nooit altijd gelijk zult hebben bij beslissingen over aandeleninvesteringen, maar tijd en ervaring, zoals op alle terreinen van het leven, zorgen ervoor dat verliezen worden geminimaliseerd en winsten worden gemaximaliseerd. Het is tijd om te stoppen met denken dat onvermoeibaar werken aan één enkele bron van inkomsten financieel veilig is. Meerdere bronnen van inkomsten zijn echter de beste kans om het hoofd boven water te houden, ongeacht welke financiële golven er ook komen.

Nieuws

menu