Aangeboden door: Autopallas

Auto huren in Groningen voor elke klus

Eigen foto

Een auto of busje huren in Groningen is bij Autopallas autoverhuur tegenwoordig nóg eenvoudiger. Ze hebben sinds kort een nieuwe website, waarop je nog makkelijker je gewenste auto kan reserveren. ‘Bij elke auto vind je direct een compact reserveringsformulier. Hierdoor heb je je favoriete auto in één klik gereserveerd. Ook kun je gemakkelijk allerlei accessoires bijboeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan navigatie, of aan verhuisdekens en een steekwagen’, aldus Jorn Boringa, eigenaar van Autopallas autoverhuur.

Passend vervoer voor elke gelegenheid

Bij Autopallas kan je voor elke gelegenheid een passend voertuig huren. Veel verhuurbedrijven doen alleen aan dagverhuur, maar bij Autopallas kan nog veel meer. ‘Je kan bij ons bijvoorbeeld ook een auto huren om op vakantie te gaan ’, vertelt Boringa. Ideaal als je eens op vakantie wil met vrienden of je gezin.

Hiervoor hebben ze speciale vakantietarieven. ‘Je huurt dan een auto van jouw keuze – een kleine personenauto, een grote familieauto of een personenbusje – voor een of meerdere weken. Je mag met deze auto ook gewoon de grens over; je zou er komend voorjaar dus ook een week mee op wintersport kunnen’, legt Boringa uit. Dit is een relatief voordelige oplossing als je wel graag op vakantie wilt, maar zelf geen (passende) auto hebt.

Shortleasen is ook mogelijk

Voor shortlease ben je bij Autopallas ook aan het juiste adres. ‘Er zijn veel ondernemers die over het algemeen bijna nooit een bedrijfswagen nodig hebben. Soms komt het voor dat zij plotseling toch over een auto moeten beschikken. Ze krijgen bijvoorbeeld een klus aan de andere kant van het land, of ze hebben een medewerker die tijdelijk een geschikte auto nodig heeft. In dat soort gevallen is shortlease vaak een goede oplossing.’

Bij shortlease huur je voor een korte periode een auto of busje. Hierover maak je wel vaste afspraken. Vervolgens is zo’n contract maandelijks opzegbaar. Ondernemers hoeven hierdoor geen grote investering te doen. Als je slechts een korte periode een auto nodig hebt, is shortlease voordeliger dan het kopen van een auto. Ook hoeven ondernemers zich geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties. ‘Bovendien zitten de verzekering en de wegenbelasting bij ons bij de shortleaseprijs in. Ook hier hoef je je bij ons dus geen zorgen over te maken’, vult Boringa aan.

Autoverhuur voor iedereen

Autopallas verhuurt busjes, auto’s, aanhangwagens en zelfs autoambulances aan een breed scala aan klanten. Boringa: ‘Hierbij denk je natuurlijk snel aan particulieren en bedrijven, maar we verhuren ook vaak aan sportverenigingen en stichtingen.’

Met twee verhuurlocaties – eentje in Groningen én eentje in Leeuwarden – en meer dan 250 auto’s in de vloot zijn ze een van de grootste verhuurders in Noord-Nederland. Kortom: wil je een auto huren? Neem dan vooral eens een kijkje op de website: www.autopallas.nl .