Een nieuwe vloer: de trends van nu!

Eigen foto

Eigen foto

Ben je een echte liefhebber van alle trends en houd jij er ook van om elk jaar weer mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen? Dan kun jij met je vloer zeker niet achterblijven. Wij hebben de mooiste vloertrends voor jou uitgezocht en voor jou op een rijtje gezet! Weet je nog niet welke vloer je gaat kiezen? Geen zorgen, na het lezen van deze trends bij jij helemaal geïnspireerd!

Visgraat; the trend that’s here to stay

Wie kent ze niet, de bekende visgraat vloeren! Al een aantal jaren zijn deze vloeren met visgraat patroon een echte eyecatcher in alle soorten woningen, winkels en bedrijven. De luxe uitstraling van dit patroon geeft de ruimte een echte boost en zorgt voor veel bekijks! Een ander voordeel? Je hebt ontzettend veel vloersoorten waarin dit patroon verkrijgbaar is, zoals pvc laminaat .

Met dit vloerpatroon creëer je dankzij het speciale legpatroon een unieke en luxe uitstraling. Geef jouw interieur een echte opfrisser met deze eyecatcher en laat iedereen dromen van een vloer zoals bij jou in huis. Met deze vloer ben je écht on trend!

Dit type vloer blijft niet voor niets de populaire keuze. Zelf een vloer leggen is met mogelijk door het handige kliksysteem. Je kunt de vloer natuurlijk ook laten leggen door een professionele legservice. Dan weet je zeker dat jouw nieuwe vloer, perfect gelegd wordt, zonder dat jij hier tijd en energie in hoeft te steken!

Luxe houtlook zonder houten vloer

Fan van de visgraat? Dit patroon is ook mogelijk met een houtlook. Zo creëer je het echte hotel-chique gevoel bij jou in huis. Een echte houten vloer vraagt veel onderhoud, en zeg nou zelf; wie heeft daar tegenwoordig nog zin in? Met een laminaat of pvc vloer in houtlook realiseer je dezelfde look en feel in je woning of in je kantoor, maar dan zonder al dat gedoe van echt hout.

Laminaat vloeren met houtlook matchen met alle typen interieur en passen dus zeker ook bij jouw woning. Daarnaast is de natuurlijke kleur van hout een match met bijna alle kleuren. Je huidige meubels hoef je dus niet te vervangen maar je huis heeft toch een totaal nieuwe uitstraling, dankzij deze vloer met luxe afwerking.

Gemak dient de mens; waterbestendige vloer

We hadden het er net al even over, het onderhoud aan je vloer. Wanneer je het druk hebt met leuke activiteiten met familie of vrienden of juist even heerlijk met jezelf, denk je liever niet aan het onderhoud van de vloer.

Met deze vloertrend wordt het alleen maar makkelijker. Laminaatvloeren zijn namelijk ook mogelijk in een waterbestendige versie! Per ongeluk iets knoeien is dus geen probleem meer, wat erg handig is met kinderen en huisdieren.

Het water trekt niet direct in dit type planken en je vloer is dus gered van ongelukjes! De waterafstotende coating zorgt voor gemak en maakt het leven net ietsje makkelijker. Je kiest dus voor gemak maar ook voor een prachtige en stijlvolle vloer.

Welke visgraat vloer kies jij?

Ben jij ook toe aan een nieuwe vloer? Wij zijn helemaal verliefd op deze vloertrend, en jij vast ook! De visgraat vloer zal prachtig staan in jouw ruimte en maakt het interieur helemaal af. Kies ook voor een luxe uitstraling met een hotel-chique gevoel en ga voor deze onderhoudsvrije vloeren om jouw leven niet alleen wat mooier, maar ook zeker wat makkelijker te maken!