Website laten vertalen door middel van nieuwe methode aantrekkelijk voor bedrijven

Foto: pexels.com

Foto: pexels.com

Een professionele vertaling van een website kan van onschatbare waarde zijn voor bedrijven die hun markt (en daarmee klantenkring) willen uitbreiden. Een website geeft namelijk de eerste indruk aan bezoekers en potentiële klanten. Met een professionele vertaling in meerdere talen, kunnen bedrijven hun doelgroep bereiken en hen kennis laten maken met hun producten en diensten. We gaan hieronder iets dieper in op de traditionele methode van websitevertalingen én op de nieuwe methode die door Translation Kings is ontwikkeld.

Traditionele methode van websitevertaling

Traditionele websitevertaling is een arbeidsintensief proces dat vaak wordt uitbesteed aan een professionele vertaler. Dit is vaak een zeer kostbare aangelegenheid en kan weken tot zelfs maanden in beslag nemen. Het proces van websitevertaling vereist namelijk de vertaling van alle teksten, afbeeldingen, video’s, links en andere elementen van de website in de doeltaal. Dit betekent dat de vertaler de volledige HTML-structuur van de website moet begrijpen en de vertaalde tekst handmatig moet invoeren in de juiste code.

Nieuwe methode van websitevertaling

Vertaalbureau Translation Kings heeft een nieuwe methode van websitevertaling ontwikkeld die de traditionele methodiek van websitevertalingen overtreft. Het proces van websitevertaling met Translation Kings begint met de klant die aangeeft welke website of URL’s er vertaald moeten worden. Het unieke programma van Translation Kings maakt vervolgens snel een woordentelling en stuurt een vrijblijvende offerte.

Hoe verder?

Na acceptatie van de offerte beginnen de vertalers direct met het vertalen van de tekst in de applicatie van Translationkings. Hierdoor wordt de codering van de website niet beïnvloed en blijft deze dus werken, gedurende het hele proces.

Wanneer de vertaling is voltooid, levert Translationkings een html-link die direct kan worden geüpload op de server van de klant. Dit betekent dat de klant de vertaalde website direct online kan zetten, zonder de hulp van een webdeveloper. Als alternatief kan Translationkings ook een Excel-bestand leveren met de vertaalde tekst, wat handig kan zijn voor klanten die liever zelf de teksten in de html willen invoeren.

Voordelen van de nieuwe methode

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan je website laten vertalen doormiddel van de nieuwe methode van Translationkings. Ten eerste bespaart het klanten tijd en geld omdat er geen webdeveloper nodig is om de vertaalde teksten in te voeren. Hierdoor kunnen bedrijven sneller en goedkoper internationaal uitbreiden en hun producten en diensten lokaliseren. Daarnaast is de nieuwe methode van Translationkings veiliger dan de traditionele methode omdat er geen externe persoon op de server van de klant hoeft te werken. Dit minimaliseert het risico op veiligheidsproblemen en potentiële schade aan de website. Ten slotte biedt Translationkings klanten de mogelijkheid om hun SEO-campagnes te verbeteren door de vertalers de juiste zoektermen in de juiste context te laten plaatsen. Dit kan ertoe bijdragen dat de vertaalde website sneller wordt gevonden door zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.