Erotische thriller ‘Fatal Attraction’ keert terug als serie. 'We vinden het tegenwoordig niet cool meer als een man een vrouw gebruikt voor een weekendje'

In deze  Fatal Attraction  komt Dan Gallagher (Joshua Jackson), getrouwd met de blonde Beth (Amanda Peet), minder makkelijk weg als slachtoffer van de gekrenkte minnares Alex (Lizzy Caplan).

In deze Fatal Attraction komt Dan Gallagher (Joshua Jackson), getrouwd met de blonde Beth (Amanda Peet), minder makkelijk weg als slachtoffer van de gekrenkte minnares Alex (Lizzy Caplan). Foto Michael Moriatis/Paramount+

De eerste ontmoeting op die borrel, de seks in de lift én het konijn in de pan: de film ‘Fatal Attraction’ uit 1987 mag met recht iconisch worden genoemd. Maar er valt meer te vertellen over Alex Forrest, vindt actrice Lizzy Caplan (40) die de hoofdrol speelt in de gelijknamige serie.

Vooropgesteld: Lizzy Caplan is groot fan van de film met Michael Douglas en Glenn Close. Toch had ze nog veel vragen over redacteur Alex die wraak neemt als de gelukkig getrouwde advocaat Dan haar na een korte affaire dumpt, zegt de actrice vanuit Londen.

Niet cool

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's