In 'Queen Charlotte: A Bridgerton story' duiken we nóg eens 40 jaar terug in de tijd dan waar kostuumdrama 'Bridgerton' ons twee seizoenen voerde

De jonge Charlotte (India Amarteifio) is aanvankelijk aangenaam verrast als ze haar bruidegom, de Engelse koning George (Corey Mylchreest), ontmoet.

De jonge Charlotte (India Amarteifio) is aanvankelijk aangenaam verrast als ze haar bruidegom, de Engelse koning George (Corey Mylchreest), ontmoet. Foto Liam Daniel/Netflix

Is hij wreed? Ziet hij eruit als een trol? Houdt hij van een goed gesprek? Leest hij graag? De 17-jarige Charlotte heeft geen idee wie ze trouwt als ze afreist naar haar eigen bruiloft. Married at first sight aan het begin van de negentiende eeuw! Eén, bepaald niet onbeduidend, detail over de bruidegom is bekend: hij is de koning van Engeland.

In Queen Charlotte: A Bridgerton story duiken we nóg eens 40 jaar terug in de tijd dan waar het kostuumdrama Bridgerton ons twee seizoenen voerde. Kijkers van de Netflix-hit kennen koningin Charlotte als een allesbepalende influencer in vorstelijk Londen. Haar enige ongerief is de mysterieuze Lady Whistledown die de goegemeente via anonieme nieuwsbrieven laat weten wat zich werkelijk afspeelt in deze hoogste kringen.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's