Nieuwe seizoen 'Wie is de Mol?' speelt in Zuid-Afrika

Januari is traditiegetrouw de maand van televisiehit ‘Wie is de Mol?’ Het ontrafelen van het mysterie staat ook nu voor de deur. De tien deelnemers, waaronder de saboteur, reisden voor dit 23ste seizoen af naar het Zuid-Afrikaanse Kaapstad en omgeving.

De deelnemers aan Wie is de mol?: Ranomi Kromowidjojo, Jurre Geluk, Daniël Verlaan, Sarah Janneh, Annick Boer, presentator Rik van de Westelaken, Nabil Aoulad Ayad, Anke de Jong, Sander de Kramer, Soy Kroon en Froukje de Both (vlnr).

De deelnemers aan Wie is de mol?: Ranomi Kromowidjojo, Jurre Geluk, Daniël Verlaan, Sarah Janneh, Annick Boer, presentator Rik van de Westelaken, Nabil Aoulad Ayad, Anke de Jong, Sander de Kramer, Soy Kroon en Froukje de Both (vlnr). Foto: AvroTros

Froukje de Both (50) heeft er door haar deelname aan Wie is de Mol? in een klap nu al een hoop jeugdige fans bij. „Het is echt next level hoeveel reacties ik heb gekregen. Vooral van kinderen die normaal geen idee hebben wie ik ben of wat ik doe. Nu is het, ook bij vriendinnen van mijn dochter, ‘ooooh je doet mee aan Wie is de Mol? ’ en ben ik ineens interessant”, vertelt de presentatrice van Eigen Huis & tuin: lekker leven met een lach.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's