Aanstekelijke teksten, knallende energie en om de haverklap een moshpit. Goldband bouwt feestjes als geen ander | recensie ★★★★★

Dat de zingende stukadoors van Goldband precies weten hoe ze een feestje moeten bouwen, is voor niemand een verrassing. Zo was het concert van Goldband in De Oosterpoort waar nog dik 3000 man naar toe hadden gewild uitverkocht en dit hebben ze gemist.

De uit Den Haag afkomstige band Goldband, bestaande uit Gerlach, Boaz Kok en Milo Driessen, stond donderdagavond in de grote zaal van De Oosterpoort. Producer Wieger Hoogendorp en drummer Isaï Reiziger staan op een kleine verhoging achter de mannen.

De uit Den Haag afkomstige band Goldband, bestaande uit Gerlach, Boaz Kok en Milo Driessen, stond donderdagavond in de grote zaal van De Oosterpoort. Producer Wieger Hoogendorp en drummer Isaï Reiziger staan op een kleine verhoging achter de mannen. Foto: Niels Knelis

,,We zijn hier eerder geweest. Dit zal niet de laatste keer zijn. Maar ik beloof dat jullie niet heelhuids naar huis gaan vanavond’’, roept Karel Gerlach enthousiast in de microfoon. Goldband, bestaande uit Gerlach, Boaz Kok en Milo Driessen, staat net op het podium. Producer en multitalent Wieger Hoogendorp en drummer Isaï Reiziger staan op een kleine verhoging achter de mannen.