Was Anna Nicole Smith een sterke vrouw of een golddigger? Documentaire 'Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me' probeert het mysterie te ontrafelen

Anna Nicole Smith werd wel eens vergeleken met Marilyn Monroe.

Anna Nicole Smith werd wel eens vergeleken met Marilyn Monroe. Foto Epa

Was Anna Nicole Smith een genadeloze golddigger of een sterke zelfstandige vrouw? In Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me probeert regisseuse Ursula Macfarlane het mysterie te ontrafelen, al zijn de meeste kaarten niet bepaald in het voordeel van de rondborstige blondine geschud.

Ze wordt geboren in een gehuchtje met bijna 7000 inwoners. Al op haar zestiende verlaat ze de schoolbanken om kip te gaan frituren. Haar alleenstaande moeder heeft de handen vol aan haar en een oom moet naar eigen zeggen de ramen dichtspijkeren omdat ze wel erg veel aandacht trekt van de lokale mannen in Mexia, Texas. Ze trouwt op haar zeventiende met een pukkelige kipbakker en raakt zwanger van hem. Maar als haar zoon Daniel een half jaartje oud is pakt ze hem onder de arm en vertrekt. Ze wil meer van het leven dan Mexia biedt en verhuist naar Houston waar het geld net als de olie op dat moment tegen de plinten klotst.

Sexsappeal

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's