Na 'kutvoorstelling' komt actrice Lotte Dunselman (bekend van de Poolse Bruid) met 'Ik zou liever Angel heten'. Over vrienden in een vakantiehuis, identiteit en liefde

In de voorstelling 'Ik zou liever Angel heten' overnachten een paar vrienden, onder wie een stel, samen in een vakantiehuis. Ze praten, drinken en door de zeer verschillende persoonlijkheden ontstaat er af en toe wat wrijving. Uiteindelijk wordt duidelijk dat iedereen maar een rol speelt.

In de voorstelling 'Ik zou liever Angel heten' overnachten een paar vrienden, onder wie een stel, samen in een vakantiehuis. Ze praten, drinken en door de zeer verschillende persoonlijkheden ontstaat er af en toe wat wrijving. Uiteindelijk wordt duidelijk dat iedereen maar een rol speelt. Foto: Gerrit Boer

Het idee voor ‘Ik zou liever Angel heten’ lag al jaren op de plank bij de van oorsprong Meppelse actrice Lotte Dunselman. De voorstelling, over de rollen die we spelen en de menselijke zoektocht naar liefde, gaat zaterdag in première.

Moet de tafel hier staan of toch daar? En moet de bank misschien wat hoger? Actrice Lotte Dunselman, haar tegenspeler Wouter van Oord, scenograaf Joncquil de Vries en eindregisseur Liliane Brakema zijn druk met de voorbereidingen voor de nieuwe voorstelling van Mevrouw Ogterop Producties. ,,Ik denk dat we het toch terug moeten veranderen’’, besluit Brakema als de boel net is omgegooid. En dus wordt er weer met meubels gesleept.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's