Eenrichtingsverkeer op kunstmarkt op voorterrein Fraeylemaborg in Slochteren

De kramen worden dit jaar met meer tussenruimte over het voorterrein van Landgoed Fraeylemaborg verspreid.  Foto: Eigen foto

De traditionele kunstmarkt op het voorterrein van de Fraeylemaborg in Slochteren is vanwege de coronacrisis in een nieuw jasje gegoten. Het evenement, dat zondag 13 september plaatsvindt, is getransformeerd tot kunstmarkt-wandeling over het landgoed.

Belangstellenden moeten van tevoren een toegangskaartje bestellen op de website van de Fraeylemaborg . Daarbij kunnen ze een keuze voor een starttijd maken.

Eenmaal op de kunstmarkt wandelen de bezoekers in één richting van kraam naar kraam. Die kramen worden bovendien met meer tussenruimte over het voorterrein van Landgoed Fraeylemaborg verspreid.

Vijftig kunstenaars

Verder is het recept van de kunstmarkt ongewijzigd. Net als bij de vorige 39 edities van de kunstmarkt kunnen bezoekers niet alleen met het werk van de circa vijftig aanwezige kunstenaars, maar ook met de kunstenaars zelf - uit verschillende disciplines - kennismaken. Een flink aantal van het geeft bovendien demonstraties.

Ook staan, als vanouds, culturele neven- en kinderactiviteiten geprogrammeerd.

De kunstmarkt duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur
Coronavirus
menu