Festivals Psy-fi en Promised Land gaan ook dit jaar niet door. Welcome to the Village is (nog) niet afgelast (update)

Psy-Fi in 2017. FOTO ARCHIEF LC/MARCEL VAN KAMMEN

Het festival Psy-Fi gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie van het meerdaagse festival in de Groene Ster bekendgemaakt op haar Facebookpagina. Ook Promised Land is afgelast.

Het is de tweede keer dat het trance-festival wordt afgelast door corona. De editie van dit jaar zou eind augustus plaatsvinden. Volgens de organisatie is er te veel onzekerheid rondom corona en is het risico te groot om door te gaan voor dit jaar.

Volgend jaar hopen de organisatoren alsnog een editie te houden.

Promised Land

Psy-Fi is niet het enige festival dat niet doorgaat. Promised Land, gepland op 6 en 7 juni, gaat ook niet door, bevestigt organisator Bobby Veenstra. Het besluit is volgens hem vorige week genomen. ,,De gemeente wilde graag duidelijkheid van ons, we hebben het hen vorige week meegedeeld.” Veenstra komt een dezer dagen met meer informatie. ,,Jullie zijn ons net voor.”

Het derde festival in de Groene Ster, Welcome to the Village, lijkt voorlopig wel door te gaan. Op de site van het festival wordt nergens gerept van een mogelijke afgelasting. Welcome to the Village staat gepland voor 16, 17 en 18 juli.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur
Psy-Fi
Festivals
Coronavirus
menu