Gezocht: de mooiste en meest dierbare herinneringen aan de Rolling Stones

Dronken geworden met Keith Richards. Een vuurtje gegeven aan Ron Wood. Gedanst met Mick Jagger. Over jazzdrummers gediscussieerd met Charlie Watts. Wij zijn nieuwsgierig naar uw herinneringen aan de Rolling Stones.

Het optreden van de Stones op 2 juni 1999 in het Groninger Stadspark werd door zo’n 75.000 mensen bijgewoond. Maar voor die tijd en ook na die tijd sprak de band al zeer tot de verbeelding. Door de muziek uiteraard, maar ook door de uitstraling en levenswandel van de bandleden. Welke invloed hebben de Stones op uw leven gehad?

In het voorprogramma gestaan? Vertel ons er over

Verliefd geworden tijdens het schuifelen op Angie, betrokken geweest bij de rel tijdens het Kurhaus-concert in 1964, in het voorprogramma gestaan toen band in 2007 in Nijmegen speelde, ooit bij de Stones gespeeld en daarna in Drenthe gaan wonen, een coverband opgericht, een plakboek bijgehouden - vertel ons er over.

Mail voor 7 november een korte beschrijving van uw band met de Stones naar kunst@dvhn.nl, met vermelding van naam, woonplaats en telefoonnummer. Indien mogelijk met de foto die alles samenvat. De mooiste herinnering wordt beloond met het boek The Rolling Stones Unzipped van uitgeverij Xander en krijgt rond de opening van de gelijknamige tentoonstelling in het Groninger Museum een plek in de krant en op onze website.

Nieuws

Meest gelezen

menu